Tien jaar geleden verliet jij op afschuwelijke wijze dit aardse leven. Ik was op vakantie in Spanje toen Rick, waar jij op dat moment in revalidatie stond, mij in paniek belde dat hij onderweg was naar de kliniek met jou. Er was minder dan 20% kans dat je een zware koliekaanval zou overleven. Toch hoopte ik tegen beter weten in dat een operatie jou hier kon houden. Maar helaas, het mocht niet zo zijn. Dit huis op deze prachtige energetische krachtige plek, de vrijheid van eindelijk 24/7 buiten, mocht jij helaas niet meer meemaken. Meer hierover lees je in het blog dat ik toen schreef.

Ik kon het nut van de verhuizing naar de mooie Veluwe even niet meer voelen. Wat moest ik hier nou zonder jou. Pas een half jaar na jouw overlijden was ik er weer aan toe om naar een ander paard te gaan kijken. Mijn droom was uitgekomen, wonen op zo’n prachtige plek aan het bos en de heide, stallen en rijbak aan huis. Dat kon toch niet zonder eigen paard. Cariño was er toen wel al en ik wilde uiteraard graag met mijn dochter Lisa samen heerlijke bosritten gaan maken.

Florito kwam op mijn pad maar eerlijk is eerlijk; ik durfde hem niet direct in mijn hart te sluiten. Oude angsten van verlies en pijn zorgden ervoor dat ik mij in het begin afsloot voor echte verbinding. Florito wist op zijn eigen wijze mijn hart te veroveren. Ik pakte mijn werk als energetisch therapeut weer op. Leuke reisjes door het land volgde met mooie ontmoetingen met paard en eigenaar. En elke sessie die ik gaf kon ik voelen dat Zalamero erbij was. Hij was het die mij weer aanspoorde te gaan werken, want via het geven van healing aan mens en dier heelde ik zelf ook steeds een beetje meer. Er volgde mooie workshops en evenementen samen met de paarden; altijd met Zammie in mijn hart.

We zijn nu 10 jaar verder en ik weet zeker dat jij heel trots bent op waar ik nu sta met mijn eigen mini Retreatcentrum. Ik voel dat je er altijd bij bent om mij, de paarden en alle mensen die hier komen te begeleiden, hoe mooi is dat!

Dankjewel lieve Zalamero dat jij op mijn pad kwam en mij leerde over liefde, verbinding & healing.

1 Reactie

  1. René

    Mooi hoor, ik mis ‘Schimpie’ ook nog steeds, het was een lief en uniek paard.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!