Letterlijk iets in het vuur verbranden wat niet meer bij je hoort is een krachtig ritueel. Met een duidelijke intentie; dit wil ik niet meer in mijn leven! Ik gebruik het vuurritueel vaak aan het eind van een retreat. Na 1-3 dagen lang werken met de paarden, transformaties, inzichten en emotionele ontladingen is het voor de deelnemers glashelder wat hen niet meer dient. Niets mooier om dit tijdens een vuurceremonie te transformeren. 

Tijdens ons laatste 2-daagse retreat hadden we niet echt mazzel met het weer. Het regende de hele dag door, tot het moment waarop wij naar buiten gingen voor de vuurceremonie. Precies toen hield het op met regenen. Op het moment dat de laatste letter die geschreven stond op het houtje ook in rook opging, ging het weer druppelen. Dat voelt als één met het universum, met elkaar en met de natuur. Wederom een bijzondere afsluiting. 

“Wonderlijk hoe dat dan gaat allemaal. Hoe dingen openbaren en alles zich ontvouwt in die twee dagen. Ik vond het intens, inspirerend, gezellig en heel waardevol. Deze 2 daagse retreat heeft me letterlijk in mijn kracht gezet.”
~ Petra (2-daagse retreat) ~

Ben jij ook toe aan verandering in je leven? Helemaal klaar met die kwebbelende aap (the monkey mind) die steeds maar blijft tetteren in je oor? Wil je je levensenergie weer volledig voelen stromen en voelen dat die innerlijke kracht er echt nog wel zit? Gun jezelf dan een life-changing transformatie! 

Paarden Spiegelen de Ziel
Niet iedereen vindt het gemakkelijk om te kunnen voelen wat er van binnen allemaal speelt of wie ze nu echt zijn. Juist daarvoor zijn de sessies met de paarden en de oeroude rituelen waar ik mee werk een prachtig hulpmiddel. Weg uit het hoofd en terug naar jouw werkelijke essentie.

Wil je meer weten? Kijk hier.
Fotocredits: Bij Drie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!