Het is alweer een aantal jaar geleden dat er een vriendin, die helaas maar heel kort in mijn leven was, diepe indruk op mij heeft gemaakt. Mijn eerste ‘lessen’ in hoe belangrijk vriendschap of eigenlijk meer het sisterhood in ons leven is. Judith was al terminaal ziek toen ik in haar leven kwam. Wat ik zo mooi vond aan haar was dat zij totaal geen verwachtingen had van wie of wat dan ook in vriendschap. En ondanks onze korte vriendschap is ze op de een of andere manier nooit meer uit mijn leven gegaan.

Eens in de zoveel tijd komt ze voorbij via een nummer waar zij echt een happy klik mee had. Bij het horen van de eerste tune “Can you count me in” komt er een big smile op mijn gezicht en voel ik haar aanwezigheid. Meestal is dit in de auto als ik iets leuks ga doen met een vriendin. Heerlijk om dan heel even met Juut een “gesprekje” te hebben. Met een meer dan happy feeling ging ik vorige week naar mijn lunchafspraak met mijn vriendin en uiteraard met Judith in mijn hart. Het nummer is voor mij een mooie reminder en bevestiging hoe belangrijk de support, liefde en aandacht in vriendschappen is.

Als je dan twee dagen later gevraagd wordt met spoed een sister op te vangen, dan hoef je daar uiteraard niet lang over na te denken. Dankjewel lieve Judith dat ik jou heb mogen leren kennen en een kleine bijdrage heb kunnen zijn in een stukje sisterhood. Sisters need Sisters❣️En Yep die grote soort van Red Tent komt er echt ooit!! I’ll keep my dreams alive!

Zeker weten dat jullie na het luisteren van dit nummer even hieraan terug zullen denken, net zoals Judith dat bij mij doet! Wedden dat je diezelfde smile voelt! 😇Laat je het me weten als het op je pad komt? #Sisterlove

For Judith 

 “But what am I gonna say?

When you make me feel this way

I just, mmm

And it starts in my toes, makes me crinkle my nose

Wherever it goes I always knowThat you make me smile, please, stay for a while now

Just take your time wherever you go”

Bubbly – Colbie Caillat 

Angelic

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!