Een compliment aan jezelf. Je hebt “JA!” gezegd tegen verandering en je bent ervoor gegaan!

Door naar een Transformatie Retreat op de Veluwe te komen en je te verbinden met dat waar je diep van binnen naar verlangt. Met compassie en zelfrespect heb je gekeken naar wat in essentie bij je past. Maar ook naar wat je ervan heeft weerhouden om dat te leven.

Je bent belemmerende overtuigingen tegen gekomen, hebt daar vervolgens dankjewel tegen gezegd en er met respect afscheid van genomen. Je voelt dat je weer in je kracht staat en hierdoor nog dichter bij jezelf bent gekomen.

Duwtje in de rug

Volledig vanuit je hart leven en doen waar je echt naar verlangt, is je grootste wens. Je gaat de uitdaging aan om contact te maken met de achterliggende oorzaak, die maakt dat het nog niet zo makkelijk is om het leven te leven dat je past. Je hebt er vast wel eens eerder over nagedacht. Toch mis je nog net dat ene duwtje in de rug om er echt voor te gaan.

Dichterbij jezelf

Een Transformatie Retreat op de Veluwe bij Angelic Insights. Een veilige omgeving, midden in de natuur, waar jij op een zachte en respectvolle manier aan jezelf gaat werken. Persoonlijke begeleiding, paarden, oeroude rituelen en de support van de andere deelnemers in de groep helpen jou hierbij.

Gun jij jezelf ook een 3-daagse waarin je op en top wordt verwend met de mooiste inzichten, cadeautjes en een gevarieerd programma? Een mooie gelegenheid om een stapje dichterbij jezelf en de liefde voor jezelf te komen. Kijk in de agenda voor de beschikbare dagen en meer informatie over het programma.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!