Summerdance Women’s Night

14 augustus 2020

Het is veel te lang geleden… en nu voelt het ‘de tijd’!

Let’s Party!

Op 14 augustus a.s. ben je van harte welkom voor weer een Summerdance Women’s Night. De vrouwen die de Summerdance eerder beleefd hebben, weten dat ik altijd iemand uitnodig om dit feestje muzikaal te begeleiden met innerheart music.

Zo hadden we eerder een waanzinnige avond met Danielle Oonk van ’t Schip, Anarupa en Yvonne Vruggink. Dit keer ben ik meer dan trots dat Irene Sportel en Kevin Bromberg (uit Málaga) ons mee zullen nemen op een mooie reis.

Ik zal de avond openen met onder meer een mooie welkomstceremonie en zal daarna het stokje overdragen aan Irene en Kevin.

 

 

Singing Circle of Life!

Helemaal jezelf zijn. Zoals jij je voelt en zoals jij bent op dat moment. Op een vrijdagavond in augustus in het prachtige bos van Ermelo, samen met andere vrouwen. We verzamelen in een cirkel, springen uit ons hoofd in ons hart. Vanuit de stilte hoor je geluiden ontstaan. Indiase trommels, een handpan, gitaargeluiden en stemmen die in talen uit verre landen zingen. Je wordt uitgenodigd om ook jouw stem te laten horen. Iedereen in de cirkel zingt dezelfde klanken, ieder op haar eigen manier. Samen vormen we één geluid. Je wordt overgenomen door de muziek. Niets bestaat behalve dit moment, vol van leven, vol van muziek en vol van liefde en verbinding. De ritmes nemen toe en je voelt hoe jij steeds meer mag ontspannen in wie jij bent en wat jij voelt. Alles is welkom in deze cirkel. En als de stilte valt, kun je voelen wat dit met je gedaan heeft. En vanuit die stilte ontstaat er weer een nieuw geluid, een nieuwe intentie en een nog dieper landen in jezelf.

Irene Sportel begeleidt deze Singing Circle recht vanuit haar hart. Samen met Kevin Bromberg – percussie en bansuri – neemt ze je mee op een muzikale reis langs allerlei werelddelen.

Irene en kevin spelen mantra’s en Spaanstalige medicine songs, helende klanken en geluiden die je helpen herinneren hoe mooi het leven is, hoe mooi jíj bent. Deze cirkel is er om je te herinneren dat jij het leven bént! Dat alles er al is. Een viering van het leven!

 

Na het concert . . . .

Na dit prachtige mini-concert gaan we het leven overvloedig vieren met een heerlijk hapje en drankje. Om in de Spaanse sferen te blijven zal er heerlijke zuidelijke muziek gedraaid worden en is een ieder vrij om lekker de heupen te bewegen, gezellig te chillen, te kletsen en te proosten op het leven.
Feel free & just be You!

Er staat een luxe tent voor het geval het weer niet helemaal meezit, het blijft tenslotte Nederland. Maar ik verwacht dat het net als andere jaren een heerlijke zomerse avond wordt. Mijn enige vraag aan jullie, neem je eigen kussentje mee om op te zitten!

 

Praktische info:
Inloop: 19.00 uur
Opening circle: 19.30 uur
Einde: pas wanneer je uitgedanst & uitgekletst bent

Tickets:
€ 55,- (inclusief btw)

Wat neem je mee:
(meditatie) kussen
omslagdoek en evt. sokjes
schoenen waar je fijn op danst op het gras (lekker barefoot kan uiteraard ook)

Aanmelden voor dit Summerdance feestje

Op de vooraankondiging op Facebook is zo enthousiast gereageerd dat de helft van de tickets al gereserveerd is. Dus wil je hier graag bijzijn? Boek dan snel!

We willen dit feest een intieme en verbindende sfeer geven dus er is beperkt plek. Aanmelding verloopt in volgorde van binnenkomst en is pas definitief na betaling van de ticket.

Let op: opgeven kan alleen per e-mail via onderstaande knop!
Voeg hierbij de volgende gegevens toe.

Ik geef mij graag op voor deelname aan de Summerdance Women’s Night 2020 en stem in met de voorwaarden.

Voornaam:
Achternaam:
Straat en huisnummer:
Postcode en woonplaats:
Mobiel telefoonnummer:
Noodnummer:

 

Met oog op de gemaakte kosten is het helaas alleen mogelijk je ticket over te dragen aan iemand anders. Neem, als je onverwachts verhinderd bent, even contact met mij op zodat ik de vrouwen op de reservelijst kan benaderen en met je in contact kan brengen.

Priscilla, Lisa en ik kijken er enorm naar uit jullie hier te ontvangen om er samen met Irene & Kevin een geweldig en vooral onvergetelijk feest van te maken. We gaan heerlijk verbinden, genieten, lol hebben, bijkletsen, swingen en proosten op het leven en op elkaar.

¡Viva la Vida!

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!