Retreats

1-Day Retreat met Paarden

Voor zowel mannen als vrouwen is de 1-Day Retreat een prachtig cadeau aan jezelf. Een dag waarin je een-op-een aandacht krijgt en in een veilige setting onder professionele begeleiding jouw reis naar binnen begint. Alles waar je naar verlangt ben je al, het is puur een kwestie van opnieuw leren verbinden met je ziel en je verlangens. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk, er zit vaak ‘ruis’ op de lijn. De paarden helpen je zuiver te voelen.

2-Day Retreat met Paarden

De 2-Day Retreat met Paarden is exclusief voor vrouwen die twee dagen lang echt de diepte in willen gaan en wordt bijvoorbeeld geboekt voor herstel na een burn-out of chronische klachten. Twee dagen lang krijg je een-op-een aandacht. In een veilige setting en onder professionele begeleiding gaat jouw reis naar binnen beginnen. Alles waar je naar verlangt ben je al, het is puur een kwestie van opnieuw leren verbinden met je ziel en je verlangens.

3-Day Retreat met Paarden

Deze 3-Day Retreat met Paarden is het ultieme cadeau aan jezelf. In een bosrijke omgeving kom je samen met een kleine groep vrouwen weer in contact met jezelf. Drie indrukwekkende dagen waarin de sessies met paarden je spiegelen in wie je bent. Krachtige rituelen en ceremonies zullen je meer inzicht en bewustzijn geven. Een retreat waarin je je weer kunt verbinden met je hartsverlangen.

Men’s Retreat

De dynamiek en behoeften van mannen zijn anders dan die van vrouwen. Daarom een Retreat voor mannen! Het centrale thema tijdens deze dag is: “van hoofd naar hart”. Het denken loslaten en je gevoel laten spreken. Het is voor mannen niet altijd even gemakkelijk om inzicht te krijgen in hun onbewuste patronen, de paarden helpen je in dit proces.