Retreats

Half Day Retreat met Paarden

Ben je er klaar mee en heb je even een boost nodig? Gun jezelf een ochtend of een middag compleet voor jezelf en laat je in alle veiligheid en vertrouwen begeleiden door mij en de paarden. Wij brengen jou weer in verbinding met jezelf, met wie jij werkelijk bent en zorgen dat jij weer naar huis gaat met een gevoel dat je nooit meer zult vergeten.

1-Day Retreat met Paarden

Voor zowel mannen als vrouwen is de 1-Day Retreat een prachtig cadeau aan jezelf. Een dag waarin je een-op-een aandacht krijgt en in een veilige setting onder professionele begeleiding jouw reis naar binnen begint. Alles waar je naar verlangt ben je al, het is puur een kwestie van opnieuw leren verbinden met je ziel en je verlangens. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk, er zit vaak ‘ruis’ op de lijn. De paarden helpen je zuiver te voelen.

2-Day Retreat met Paarden

De 2-Day Retreat met Paarden is exclusief voor vrouwen die twee dagen lang echt de diepte in willen gaan en wordt bijvoorbeeld geboekt voor herstel na een burn-out of chronische klachten. Twee dagen lang krijg je een-op-een aandacht. In een veilige setting en onder professionele begeleiding gaat jouw reis naar binnen beginnen. Alles waar je naar verlangt ben je al, het is puur een kwestie van opnieuw leren verbinden met je ziel en je verlangens.

3-Day Retreat met Paarden

Deze 3-Day Retreat met Paarden is het ultieme cadeau aan jezelf. In een bosrijke omgeving kom je samen met een kleine groep vrouwen weer in contact met jezelf. Drie indrukwekkende dagen waarin de sessies met paarden je spiegelen in wie je bent. Krachtige rituelen en ceremonies zullen je meer inzicht en bewustzijn geven. Een retreat waarin je je weer kunt verbinden met je hartsverlangen.

Men’s Retreat

De dynamiek en behoeften van mannen zijn anders dan die van vrouwen. Daarom een Retreat voor mannen! Het centrale thema tijdens deze dag is: “van hoofd naar hart”. Het denken loslaten en je gevoel laten spreken. Het is voor mannen niet altijd even gemakkelijk om inzicht te krijgen in hun onbewuste patronen, de paarden helpen je in dit proces.

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!