Je wordt tegenwoordig overladen met retreats in tropische oorden. Maar wat dacht je van onze eigen natuur? Op het mooiste plekje van Nederland, De Veluwe. Midden in het bos en de prachtige hei. Waar je weer rust kunt voelen, waar een heerlijke energie is die ervoor zorgt dat jij je “thuis” gaat voelen. In een 3-Day Retreat met Paarden krijg je inzicht in jouw passie en grootste verlangen om voluit te leven. 
 
Paarden Spiegelen de Ziel
In een kleine groep met gelijkgestemde vrouwen ga jij de reis naar binnen maken. De paarden en ik begeleiden jou. Hoe? Back to basic! De Paarden zijn de Spiegel van je Ziel, zij laten jou zien waar jij je nog aan vasthoudt waardoor je steeds maar weer terugvalt in je oude patronen. Op het moment dat je gaat voelen wat je doet en waar het vandaan komt, mag het echt transformeren.  Doordat de paarden voor mij jarenlang mijn eigen therapeuten (lees spiegels) zijn geweest, zijn wij zo enorm op elkaar afgestemd. Onze samenwerking is meer dan uniek. Dat is niet uit te leggen, dat moet je ervaren. 
 
Veiligheid
De energie, de veiligheid en het vertrouwen wat ik van nature weet te creëren is mijn kracht. Ik weet wat het is om niet echt jezelf te kunnen zijn, je niet veilig te voelen, nergens! Door mijn eigen processen te doorlopen samen mijn paarden, heb ik mijn eigen veiligheid gecreëerd en weet ik hoe belangrijk het is om dit te bieden. 
 
Een warm welkom dus voor jou. Niet te lang van huis weg, gewoon in je eigen mooie prachtige land! Wat we gaan doen lees je uitgebreid op mijn site. Spreekt het programma je aan? Voelt de energie voor je goed, boek dan snel voor hij echt vol is!
 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!