Insights Online-sessie

Heb je behoefte aan meer inzicht in het proces waar je nu in zit maar ben je niet in de gelegenheid om op korte termijn bij mij iets te boeken? Maakt corona dat je liever even niet een sessie op locatie doet? Boek dan een Insights Online-sessie voor meer duidelijkheid in wat er op dit moment voor jou nodig is.

Makkelijk toch? Je hoeft de deur niet uit en krijgt in het gesprek voldoende tools, tips en inzichten om weer verder te gaan. Ik gebruik hierbij als het past ook de boodschappen uit het Card Deck. Hoe en wat er precies nodig is, komt vanzelf boven tafel als wij het gesprek samen hebben.

Wil je misschien meer verdieping wilt op de Insights Card die je getrokken hebt? Maak ook dan met mij afspraak voor een Insights Online-sessie op een moment dat jou uitkomt.

 

 Een Insights Online-sessie kan bijvoorbeeld via Skype, Webex, Zoom of Facetime. Zolang ik maar het persoonlijke contact met jou kan hebben en je kan zien zodat ik mij goed kan afstemmen op jouw energie.

Insights Online kost 40 euro per half uur.

De betaling vindt vooraf plaats en kun je bij de boeking hieronder direct doen. Mocht de sessie langer dan een half uur duren, ontvang je van mij achteraf nog een factuur voor het resterende bedrag. Dit overleggen we uiteraard tijdens het gesprek met elkaar.

Zodra jouw online aanvraag en de betaling binnen is, neem ik contact met je op voor het inplannen van een afspraak. Hou er rekening mee dat het even kan duren voordat we iets kunnen inplannen.

Heb je vooraf vragen, mail me gerust!

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!