Online Sharing

Card Deck

Jij mag Jij zijn, Hier & Nu!!

Om in deze roerige tijden dichtbij onszelf te kunnen blijven en vanuit onszelf de verbinding met de ander toch nog te kunnen maken, organiseren Priscilla en Angelic Online Sharings. Deze Sharings zijn geboren uit het feit dat de themadagen die aan het Card Deck zijn gekoppeld in verband met corona momenteel niet door kunnen gaan.

 

11 vrouwen zijn op 1-11 om 11.11 uur voor € 11 van harte welkom bij onze Online Sharing-try-out!

 

Wat gaan we doen?
Deze eerste versie wordt een try-out waarin we zullen inventariseren wat de behoefte is bij jullie op dit moment.

We leren van elkaars verhalen en ervaringen. In ieder verhaal zit wel herkenning. Delen op deze manier zorgt voor meer bewustwording en je zult het gaan ervaren als heling. Verder zullen meditaties, tips en oefeningen ervoor zorgen dat jij dichtbij jezelf kunt blijven; ook in deze periode waarin we allemaal de verbinding en de aanraking met de ander zo vreselijk missen.

Veiligheid, vertrouwen en verbinding

We creëren met elkaar een veld van veiligheid, vertrouwen en vooral verbinding. Er is geen ruimte voor discussie omtrent de corona situatie. Dat vindt op het net al voldoende plaats. Dit is een veld waarin jij weer even mag voelen hoe het is om gehoord, gezien en begrepen te worden. Jij mag volledig Jij zijn met alles wat er HIER & NU is.

Het Card Deck fungeert hierin als leidraad. Op de boodschap van de kaart tunen we in. Wat doet de boodschap die het Card Deck je geeft met jou? Wat voel je erbij? Waar loop je tegenaan?

Angelic Insights Sharing Online
Angelic Insights

Angelic en Priscilla

Angelic heeft ruim 6 jaar ervaring met Vrouwencirkels en Sharings. Zowel in NL als in het buitenland organiseert zij vrouwencirkels, Meet & Greets en Retreats voor vrouwen, waarbij vooral verbinding en veiligheid een belangrijke rol speelt en zij voor een veilige omgeving zorgt waarin gedeeld en geheeld kan worden. De mooiste vriendschappen zijn uit deze bijeenkomsten ontstaan.

Priscilla is vanaf het eerste moment dat Angelic een vrouwencirkel organiseert erbij geweest, zij weet als geen ander hoe intiem -en vooral veilig- deze settings zijn. Het heeft haar geleerd dat het uitspreken van je gevoel niet eng hoeft te zijn en zij heeft zich in moeilijke tijden enorm gesteund gevoeld.

Wees er snel bij want er is tijdens deze try-out maar voor 11 vrouwen plek!

Datum: 1-11

De Online Sharing-Space is open om 11.00 uur, de sessie duurt tot 12.45 uur.

De deelnamelink volgt na jouw aanmelding. Opgeven voor de Online Sharing kan hier, tegen een speciale try-outprijs.

Online Sharing!

  • wanneer : 1-11-2020
  • tijd: 11.11 – 12.45 uur
  • locatie : Online Sharing-Space

Prijs : € 11,-

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!