New Beginnings!

Deze super leuke kaart is ontworpen door Esther Verwindt en staat voor mij symbool voor mijn nieuwe start, zowel zakelijk als privé…

New Beginnings betekent voor mij qua werk en qua mindset echt opnieuw beginnen. 
Waarom? Allereerst omdat ik mezelf een sabbatical van 1.5 jr. heb gegund en mijn praktijk hierdoor stil lag. Maar ook omdat er de afgelopen periode zoveel veranderd is.

Door mijn innerlijke groei en door de opleidingen en workshops die ik de afgelopen tijd gevolgd heb, past de manier waarop ik werkte gewoonweg niet meer bij mij. Achter de schermen ben ik al een hele tijd bezig met de ontwikkeling van mijn nieuwe vorm en rijkdom. Nu het einde van mijn sabbatical in zicht komt, is het tijd om dit te delen!

Deze nieuwe start gaan we uiteraard spectaculair aanpakken met leuke win- en weggeefacties. Bij een nieuwe start hoort voor mij ook een nieuwe stijl; passend bij wie ik nu ben. Dus schakelde ik Noël Straakenbroek in om mijn Branding & Website een nieuwe look te geven, volledig afgestemd op het profiel van mijn ziel. Oh yesss, wat spannend hoe dit er uiteindelijk uit gaat zien!

Kortom: nieuwe branding, nieuwe naam, nieuw logo, geweldige nieuwe foto’s & more fotoshoots to come, nieuwe FB-pagina (Angelic Insights) en natuurlijk allerlei nieuwe activiteiten…

Een klein tipje van de sluier: ik ben bezig met het uitwerken van prachtige retreats hier in NL & in Spanje!! Vooruit, nog een tipje: daar waar ik mij voorheen werkmatig vooral op vrouwen richtte, gaan er nu ook meer activiteiten voor mannen komen!!

Na mezelf al deze cadeautjes gegund te hebben, wordt het tijd om gul naar jullie te zijn en zal ik de komende maanden ook vele cadeautjes wéggeven, hoe leuk is dat?! Alles begint met het volgen van mijn nieuwe pagina Angelic Insights! Daar zullen namelijk alle nieuwtjes uitgebreid te lezen zijn maar ook de win- en weggeefacties vermeld worden!

Om 2017 mooi af te sluiten en 2018 magisch in te luiden, met stip op nr. 1:

Bij 100 likes op mijn Angelic Insights pagina verloot ik een inzicht- en healingsessie van een uur met mij en de paarden! Daarna bij elke 50 likes die er komen weer één! Deze actie loopt tot 31-01-2018.

 

Happy New Beginnings to you all!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!