Angelic Insights

Al enige tijd is het stil, in mij en rond mij.

Een diepe weg naar binnen bracht mij tot een helder inzicht in een intens verlangen. Ik had even de tijd nodig om dit nieuwe inzicht te laten landen en mijn innercircle eerst op de hoogte te stellen van mijn beslissing. 

De afgelopen jaren is het gevoel om te stoppen met mijn paarden 2x eerder voorbij gekomen maar toen drukte ik het weg. Dit kan niet, ik leef toch mijn meisjesdroom? Dit krijg ik nooit meer… ik werk toch met mijn paarden? En toch, ondanks (of misschien zelfs dankzij) de meest prachtige ziel (Onyx) die op mijn pad mocht komen, heb ik deze onmogelijk moeilijke beslissing genomen. 

Het is NU de tijd voor een nieuw pad!

Onyx bracht mij weer in diepe verbinding met mezelf. Hij liet mij zien dat wat we ook samen deden, hij er voor mij was. Precies 2 jaar is hij nu in mijn leven en wat heeft deze gentle giant mij veel geleerd over mezelf. Zo’n jonge en enorm wijze ziel opleiden was een feestje. Ik leidde hem op maar hij was the biggest and most loving teacher. Wat we ook samen deden, hij vertrouwde mij en ik hem. Innerlijk leiderschap, respect, vertrouwen, veiligheid en verbinding.. het is er allemaal. En telkens weer zijn uitnodiging als ik bij hem was en op het gele trapje ging staan. “Klim er maar op lieverd, ik draag je, vertrouw me maar”. Na een EMDR sessie was daar ineens de overtuiging van mijn lijf.. jaaaa ik geef me over, ik laat me dragen! Magic.. om dat na zoveel jaar eindelijk weer te mogen en vooral durven voelen. 

Toen viel bij mij het kwartje, de cirkel met mijn paarden is rond. Het is tijd om zonder de paarden verder te gaan en nieuwe avonturen aan te gaan.

Hoe, wat, waar en wanneer; ik heb geen idee wat er allemaal gaat ontstaan. Dat is nu ook helemaal niet belangrijk. Ik heb volledig vertrouwen. Ik gun mezelf letterlijk en figuurlijk meer ademruimte. Ruimte om mijn levenservaring waar en hoe dan ook te gaan delen buiten mijn vertrouwde veld hier met de paarden. 

Ik wil heerlijk kunnen reizen en ergens anders nieuwe mooie helende velden gaan neerzetten. Ik wil mensen met mijn verhaal inspireren en laten voelen en ervaren hoe het is om naar je diepste zelf terug te keren. Ik wil delen dat hoe heftig je levenspad ook is of is geweest, er een mooi cadeau op je wacht als je de moed hebt om alles maar dan ook alles aan te kijken wat gezien wil worden. Als je durft los te laten wat je lief hebt. 

Mijn paarden zijn hierin echt mijn grootste teachers en heelmeesters geweest. Zij hebben mij geholpen op mijn pad van heling en bewustwording. En ik weet zeker dat ze dit altijd zullen blijven doen. Net zo goed als dat ik weet dat ik met paarden zal blijven werken. 

Dus ja.. geloof me Onyx, Fleur en Ernie loslaten valt mij uiteraard echt heel zwaar maar ik voel aan alles dat er voor ons allemaal een groter plan klaarligt. Met heel veel vertrouwen, zorg en liefde ben ik in mijn innercircle aan het kijken voor een prachtig forever 5 sterren home voor onze allerliefste kanjers. 

En zo valt na 14 jaar prachtige sessies, workshops en Retreats het doek voor het werken met mijn paarden bij Angelic Insights!

De 5-Day op onze prachtige locatie (september a.s.) zal de allerlaatste retreat zijn met Fleur en Ernie. Ik voel aan alles dat het een magisch afscheidsceremonie zal worden. Voor mij, voor de paarden maar ook zeker voor de vrouwen die naar dit Retreat “geroepen” worden. 

Een waanzinnige Rebirth van “oud naar nieuw”. 

Voor wie een op zijn/haar verlanglijstje staat, in juli en augustus zijn er nog enkele dagen beschikbaar voor de Half-Day Retreats. Dus houd mijn website en mijn nieuwsbrief de komende tijd in de gaten of informeer naar de mogelijkheden. 

De Retreat met je eigen paard in oktober gaat uiteraard nog gewoon door.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!