In de media

Maart 2020: interview op WendyOnline.nl

Paarden hielpen Angelic te helen van haar jeugdtrauma

“Angelic had geen gemakkelijke jeugd, maar vond in paarden de rust en heling die ze al zo lang zocht. Nu heeft ze een eigen Retreat Centrum op de Veluwe, waar ze samenwerkt met paarden om mensen die problemen hebben te helpen. ‘Paarden zijn als een spiegel voor ons.’”

Juli 2019: interview in het blad FIRA.

“Iedereen heeft wel een bepaalde bagage, uit het verleden of het heden. Je bent je er vaak niet eens van bewust, terwijl het toch fysiek en mentaal een grote impact op je kan hebben. Je kunt je nog zo opgewekt, zelfverzekerd of stoer voordoen, paarden lezen jouw lichaamstaal, emoties en energie en spiegelen wie je echt bent. Ze oordelen niet, maar helpen je in hun eentje of met elkaar te zien hoe het werkelijk zit en te luisteren naar je gevoel, wat tot verrassende inzichten kan leiden..”

 

 

 

 

April 2019: interview in het blad Vriendin.

“Als ik uit het raam kijk en mijn drie paarden in de wei zie staan, voel ik me rijk. Hun leven is goed, ze zijn vrij om te kiezen of ze naar buiten lopen of de stal opzoeken. Ze kijken ook altijd meteen naar mij, want ze voelen dat ik naar ze kijk. We zijn sterk verbonden en dat geeft me een gevoel van geluk en dankbaarheid. Dankzij de paarden kan ik alsnog liefde ervaren, iets wat ik in mijn kinderjaren heb gemist. Het gevoel dat je veilig bent, terwijl je openstaat voor elkaar en met elkaar verbonden bent. Dat heb ik de afgelopen jaren echt van hen geleerd. Geen psycholoog kan tegen mijn paarden op.”

 

 

 

 

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!