Healing Sound Gathering

Facilitator: Angelic Brinkhuijsen

Zo’n 16 jaar geleden startte ik als energetisch therapeut. Ik richtte mij in eerste instantie op humane chakra healing sessies daar kwamen al vrij snel de paarden bij. Via en met de paarden werken werd mijn passie en vooral mijn specialiteit. Ik organiseerde jarenlang vrouwencirkels maar ook healingcircles met paarden in binnen en buitenland. Zeven jaar geleden zijn daar de retreats bijgekomen waarbij de paarden mijn co-coaches zijn.

Het verliezen van mijn dierbare dierenvrienden heeft mij 1,5 jaar on hold gezet maar nu voel ik dat er weer van alles mag gaan ontstaan. Ik heb mezelf opengesteld voor nieuwe flow en zo kwam Fleur op mijn pad. Toen ik haar angelvoice hoorde, zag ik direct een magische healingcirkel voor me.  Er is zoveel behoefte aan healing, rust en zachtheid dat deze magische middag voelbaar nodig is.

In een kleine intieme setting gaan wij ervoor zorgen dat dit een onvergetelijke, diepgaande, helende en vooral ook een joyful middag gaat worden. Uiteraard zijn Fleur en Ernie in het veld erbij en doet Onyx van een afstand mee.

Angelic Insights
Fleur - Angelic Insights

Co-creator: Fleur Veldhuis


Als gepassioneerde muzikante en zangtherapeute deel ik mijn muzikaal kanaal graag met de wereld. Voor heling, transformatie en het openen van vrije expressie.

Mijn bron van klank en eigen liederen zorgen voor een warm bad van liefde om je hart te openen, diep te ontspannen en de zachtheid in jezelf te verwelkomen. Zo kun je dieper voelen en ruimte geven aan wat er in je leeft.

Tijdens deze prachtige reis met de paarden, breng ik mijn stem en energie precies waar het nodig is en wil ontstaan. Als bedding, als verrijking en als krachtig instrument voor verdieping en heling.
Ik ontmoet jullie graag, so feel our warm welcome and join us!

KOSTEN & AANMELDEN

Kosten: € 155,–

Locatie: Angelic Insights, Garderensweg 261,  Ermelo (Speuld)

Data en tijden: donderdag 11 mei 2023, 13.30 uur tot 17.00 uur

Tickets: je kunt je gemakkelijk aanmelden door de knop hieronder te gebruiken. Ik stuur je een bevestiging terug. 

 

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!