Half Day Retreat met Paarden

voor mannen en vrouwen (volgeboekt)

Dichter bij Jezelf

 

 • Ik zit niet lekker in mijn vel
 • Ik vind mijn werk niet leuk maar weet niet wat ik echt wil
 • Ik kom maar niet bij mijn gevoel
 • Ik heb altijd zo’n last van die donkere dagen (winterdip)
 • Ik weet niet meer waar ik nou echt blij van wordt
 • Wat vertelt mijn lijf mij?
 • Ik ben niet gelukkig
 • Ik ben mezelf niet
 • Ik wil van mijn masker af

Zijn dit herkenbare gevoelens voor jou en ben je er klaar mee?

Gun jezelf dan een ochtend of een middag compleet voor jezelf en laat je in alle veiligheid en vertrouwen begeleiden door mij en de paarden. Wij brengen jou weer in verbinding met jezelf, met wie jij werkelijk bent en zorgen dat jij weer naar huis gaat met een gevoel dat je nooit meer zult vergeten.

Is het nu de tijd om echt “Ja” te zeggen tegen verandering? Stel het dan niet langer uit, volg je gevoel en bel of mail mij voor een vrijblijvende Meet & Greet. Dit kan hier op het Retreat Centrum maar ook online. We bespreken uitgebreid waar je tegenaan loopt en wat je graag wilt veranderen.

Het Retreat Centrum

De Retreats vinden op onze eigen locatie plaats middenin de bosrijke natuur van de Veluwe. De paardensessies vinden plaats middenin ‘Paddock Paradise’ leefomgeving van de paarden. Wij vinden het belangrijk dat onze paarden in een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving leven, waarbij zij 24 uur per dag in ‘vrijheid’ buiten zijn. Naast de sessies buiten werken we tijdens sommige rituelen, meditaties en sharings binnen, in een speciaal daarvoor ingerichte sessieruimte.

Energetisch Reiniging & Ondersteuning

Voordat de Half-Day Retreat van start gaat, reinig ik energetisch alle ruimtes van nog aanwezigen energieën. Ook tijdens de dag maak ik gebruik van de auraspray’s (Drops of Heaven) en wierook om bijvoorbeeld meer creatieve energie of luchtigheid te creëren. Daarnaast om de energie te reinigingen als er veel gebeurd is. Dit voelt voor mij als een extra liefdevolle en energetische ondersteuning. Daarnaast liggen er overal in het Retreat Centrum edelstenen, ieder met een eigen geneeskrachtige of helende werking.

REVIEWS

“Wat heb ik mij op en top verwend gevoeld door jou, een warme veilige bedding waarin ik mij volledig kon overgeven. En dan die paarden… niet normaal hoe duidelijk zij laten zien waar mijn grootste struggle lag. Jeetje wat ben ik jullie dankbaar en mezelf… wat een treat zeg. I am alive… yeahhh!”

 

“Mijn ontmoeting met Fleur, met mijn innerlijke kind dat is iets wat ik echt nooit meer ga vergeten. Wat een prachtig helingsproces en mooi hoe jij hier ruimte voor maakt Angelic. Zo mooi wat jij hier doet en neerzet. Een veld vol liefde en veiligheid. Ik kan dit echt iedereen aanraden, en ga ik ook zeker doen!”

 

Afsluiting van de dag

Aan het eind van de dag zet je een krachtige intentie zodat we jouw proces mooi kunnen afsluiten.

Alles wat je beleefd hebt ga je nu loslaten en alles wat je vanaf nu veranderd wilt zien integreer je in jezelf. Je weet weer hoe je de wereld in wilt stappen. Tijdens deze bekrachtigen krijg je van mij een passende edelsteen. Deze herinnert je elke dag aan jouw passie en creativiteit, aan jouw zielsverlangen en jouw ware zelf!

REVIEW

“Zo mooi en zuiver hoe jij werkt. Puur zonder invulling zodat ik tot mijn eigen antwoorden kon komen! Ik ben zo blij dat ik mezelf dit cadeau heb geven.”

 

De laatste 1-op-1 retreats…

In de maanden juli en augustus zijn dit de laatste 1-op-1 retreats die er te boeken zijn.

Half Day Retreat

 • wanneer : zie agenda
 • tijd:  13.30 – 16.00 uur
 • locatie : Angelic Insights, Garderenseweg 261, Ermelo

Inclusief :

 • Meet & Greet
 • 1 paarden sessie
 • bekrachtigingsritueel
 • koffie/thee & lekkers
 • edelsteen & Journal

Prijs :

€ 275,- | Half Day Retreat | 1 persoon

€ 375,- | Half Day Family Retreat | 2 personen

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!