Gezin

Family Session

Een sessie om de band tussen ouder en kind te versterken of te verbeteren.

Kinderen hebben een eigen kijk op dingen, hebben hun eigen gevoelsleven en handelen vaak impulsiever dan volwassenen. Tegelijkertijd zijn ze afhankelijk van hun ouders, ze krijgen van hen de kijk op zaken, het gevoel en de gedachten mee. Dat kan botsen met de “innerworld” van het kind.

Daarnaast willen we het als ouders zo graag goed doen naar onze kinderen. We doen dit met behulp van onze eigen wijsheid (en ja, ook door onze eigenwijsheid) op hen over te willen brengen. We staan daarbij niet altijd stil bij de eigen identiteit van het kind, “wij hebben immers de taak van opvoeder”. Daardoor kan wrijving en miscommunicatie ontstaan. Tijdens iedere fase die het kind doorloopt uit dat zich steeds op een andere manier.

Om hier anders mee om te kunnen gaan en om de relatie tussen ouder en kind te kunnen verstevigen en verdiepen komen de paarden in beeld. Mijn paarden zijn uitstekend in staat om je op je gemak te stellen. Samen met hen creëer ik een veilige setting waardoor er ruimte ontstaat om te delen.  Dat geeft de gelegenheid om echt naar elkaar te luisteren, elkaar te zien, te horen en te begrijpen.

De paarden voelen de relatie tussen jullie feilloos aan en spiegelen die zodanig dat die ook voor jullie zichtbaar wordt. Je ziet waar de schoen wringt en krijgt zowel inzicht in je eigen gevoelens, gedachten en handelen als in die van de ander. Jullie worden je meer bewust van elkaars gevoelige plekken en dat zorgt voor meer begrip en een diepere verbinding.

Een mooi cadeau voor het hele gezin!

Wanneer : op afspraak
Duur : ca.2 uur
Prijs : € 155,00
Locatie : Angelic Insights

Vaderdag Special

Na een succesvolle Moederdag Actie nu dan ook de gelegenheid om je vader een bijzondere sessie aan te bieden.

Wil je dit jaar echt origineel zijn, geef je vader (en jezelf) dan een Insight & Healingsessie met de paarden voor jullie samen cadeau. Ik garandeer je… erg speciaal om dit zo met elkaar te beleven.

 

Jos schreef er het volgende over:
“Ik vind praten over mijn gevoel niet heel makkelijk. Maar in deze mooie opstelling met de paarden waren die woorden ook niet echt nodig.. Zij lieten zoveel meer zien dan dat. Heel bijzonder om op die manier te ervaren hoe diep die liefde zit tussen mij en mijn moeder. Dank hiervoor!
De ervaring van moeder en dochter lees je hier:
“De wereld om me heen verdween even, vanaf het moment dat we de cirkel binnenstapten. Zoekend naar en stilstaand bij mijn gevoel kwamen de woorden en emoties. Het was zo bijzonder om dit met mijn moeder te mogen delen. De paarden waren zo liefdevol aanwezig en zorgden voor leuke, mooie en emotionele momenten door ons te spiegelen. Ik was en ben nog steeds diep geraakt door hun kracht, zachtheid en oneindige liefde gewoon puur door er te zijn. Dank je wel mam, voor je openheid en voor het delen. En lieve Angelic, dankzij jou was dit mogelijk. Jouw liefde voor mens en paard is recht uit het hart en zo voelbaar🙏. Ik gun iedereen zo’n bijzondere middag.”
“Deze ervaring had ik niet willen missen. Een sessie met paarden onvoorstelbaar. Zo fijn gevoel en rust hing er in de kraal de paarden voelen je heel goed aan en helpen jou om dit te uiten. Bedankt Angelic voor het leiden van deze sessie.”
Speciale Vaderdag KORTING:
Boek je voor 10 juni  deze 2 uur durende vader-dochter of vader-zoon sessie dan betaal je i.p.v. € 155,- nu € 124,-.
Een 1,5uur sessie voor alleen je vader kan uiteraard ook. Die is nu voor vader € 99,- (normaal € 122,-).

 

Wanneer : op afspraak
Duur : ca.2 uur
Locatie : Angelic Insights

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!