Enige tijd geleden kreeg ik van een cliënt de vraag of het mogelijk is om samen met haar partner en goede vrienden van hen een Retreatmiddag bij de paarden te organiseren.

“Ik vond het spannend om in een bak met paarden te staan, wetende dat ik bang was voor paarden. Ja was, Angelic haar paarden zijn in een woord geweldig, net als Angelic. De boodschappen en inzichten die je mag ontvangen en de doorbraken die ontstaan verrijken mijn weg in dit leven. Echt een aanrader om zelf te gaan ervaren! Na de paardensessie hebben we nog een uitgebreide vuurceremonie gedaan en een krachtig verbindingsritueel. Ik ben dankbaar dat ik dit intieme helende groeimoment mocht ervaren met mijn partner en onze vrienden. Dank, dank, dank Angelic Insights en haar krachtige lieve paarden!”

Na afloop van deze bijzondere middag wist ik het zeker.. er gaan voor Couples and Friends ook mooie Retreats komen. Het is mooi om te zien hoe de onderlinge verbinding groeit tijdens de ontmoetingen met elkaar in de paardenbak. Puur het volgen van mijn intuïtie en invoelen in de processen die er spelen, zorgen ervoor dat jij de magie in jullie relatie weer volledig kunt voelen. Tijdens de vuurceremonie blijf ik vaak wat op de achtergrond en bewonder ik de kracht van dit ritueel. Het is zo gaaf om te voelen hoeveel er losgelaten en bekrachtigd wordt. Lees hier meer over de vuurceremonies.

Deze twee stellen gingen stralend en vol liefde en waardering voor elkaar weer huiswaarts.

Mocht je na het lezen denken ‘hier wil ik meer van weten’, hou dan mijn website in de gaten. Ik zal deze Retreat binnenkort op deze Retreatpagina plaatsen. 

Je aanmelden voor Angelic Insights News kan uiteraard ook, dan ben je altijd up to date en als eerste op de hoogte van de leuke acties en evenementen die ik organiseer.

Kun je niet wachten en wil je nu al meer weten over deze Couple Retreat? Bel gerust voor een intakegesprek en ik vertel je alles over deze waanzinnige dag of middag voor jou en je partner!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!