De volle maan energie heeft zo zijn impact merk ik al een paar dagen. Wat wil er gevoeld worden? Al heel vaak krijg ik de vraag “ga je zelf wel eens de bak in om een sessie te hebben met je paarden?”. Nou nee dus.. maar vandaag dacht ik “laat ik het toch eens uitproberen”. De eerste prachtige lentedag van dit jaar, ik leg het veld in het klein neer en ga gaan zitten op een van de boomstammen waarvan ik niet weet welk thema eronder ligt. De paarden hebben vrij toegang tot de bak en staan lekker hooi te eten. Als ze erbij willen zijn, komen ze vanzelf denk ik nog.

Ik ga in meditatie en stem mij af. Ik stel de vraag in mezelf en ga voelen. Er komen direct emoties omhoog, ik weet precies waar dit over gaat. Een oud kindstuk dat gezien wil worden. Als ik mijn ogen open staat kleine Fleur ineens tegenover mij. Een brede glimlach op mijn gezicht, zo gaaf dat dit dus ook bij mij zo werkt. Het innerlijk kind wordt aangeraakt en daar is ze.. 

Als duidelijk is wat er speelt, ik compleet doorvoel wat er gevoeld wil worden en mijn tranen de loop laat, staat Fleur naast me bijna met haar hoofd tegen het mijne aan. Ik voel me gesteund, geliefd en begrepen. Wat een schat is het toch!
Ik schuif door naar het volgende blok en ga weer in meditatie, ik voel achter mij iets gebeuren. Ik kijk om en daar komt Flor dichterbij. Een krachtige energie gaat er achter mij staan. Alsof hij wil zeggen, je hoeft je niet langer klein te voelen. Kleine Fleur voelt dat haar taak erop zit en loopt bij ons weg. Er gebeurt een hoop in mij en op een gegeven moment loopt Florito bij mij weg. Hij blijft vervolgens pontificaal staan en gaat staan mesten. Alsof hij wil zeggen: “heb er toch lak aan mens, jij bent jij!”. En gelijk heeft hij! 

Als ik alle boomstammen heb gehad komt Cariño nog even aangelopen. Hij laat zien dat hij er is maar laat ook voelen dat hij niet persé nodig is, je kunt het allemaal alleen. We zijn er voor je, altijd! Ontroerd en onder de indruk ruim ik het veld weer op. Jeetje wat zijn paarden toch waanzinnige wezens. Ze weten exact wanneer ze nodig zijn en wat ze willen vertellen. Aan ons om ze te horen! 

Wil jij horen wat ze jou te vertellen hebben? Volgende week zaterdag organiseer ik weer een Proeverij. Aanmelden kan hier:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!