Angelic Insights Card Deck

39,95 inclusief btw en exclusief verzendkosten

Nieuw in Nederland

Card Deck met 55 persoonlijk ingesproken boodschappen

ERVARING

“Wat is het prachtig geworden Angelic, echt zo gaaf dit! Briljant idee zo met de QR codes. Heerlijk om eerst even naar je meditatie te luisteren voor ik een kaart trek en daar nog jouw extra boodschap… Ik ga hier zo blij van worden!”

Stel je staat voor een belangrijke keuze. Je hebt er al meerdere keren over nagedacht maar je weet nog niet zo goed wat je moet doen. Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het nemen van beslissingen is er nu een uniek Card Deck met 55 luxe inzichtkaarten. Met deze kaarten set maak je helder wat er speelt, niet alleen met je verstand maar ook met je gevoel. Op zowel persoonlijk als zakelijk vlak en voor zowel grote of alledaagse levensvragen.

Dus, zoek je houvast en wil je meer duidelijkheid over jouw situatie? De kaartenset van Angelic Insights helpt je met persoonlijk ingesproken boodschappen meer inzicht te krijgen in wat jou bezighoudt.

 

  • Twijfel je over een beslissing?
  • Heb je behoefte aan inzicht?
  • Wil je een leidraad als start van jouw dag?
  • Op zoek naar een zakelijke of persoonlijke bevestiging?

Hoe werkt het Card Deck?

Een korte geleide meditatie helpt je te concentreren op datgene waar je meer inzicht in wilt hebben. Door deze afstemming trek je vervolgens precies de kaart met de boodschap die voor jou is bedoeld.

Angelic Insights Card Deck

ERVARING

“Wauw, wauw, wauw!! Super gaaf Angelic! Dank voor je lieve woorden! Ik weet nog dat ik bij je was en dat je net 100 quotes had gemaakt, en zie dit! Echt je mag zo trots zijn op jezelf. En die boodschappen, wat heb je dit onwijs mooi en gaaf gedaan. Echt uniek! Ik ga hier echt lekker mee aan de slag.”

Ingesproken boodschappen

In plaats van een geschreven toelichting zijn alle 55 kaarten voorzien van een ingesproken boodschap. Op elke kaart vind je een QR-code. Als je deze met je telefoon scant, hoor je een uitgebreide uitleg van de kaart. Met de rustgevende stem van Angelic en bijpassende achtergrondmuziek laat je de boodschap op een diepere laag op je inwerken.

Heb je daarna behoefte aan meer inzicht in jouw situatie? Met liefdevolle aandacht voor jouw persoonlijke vraag helpt Angelic je verder tijdens een online sessie of een retreat op de Veluwe.

Angelic Insights Card Deck show

Luxe cadeau

Dit unieke Card Deck wordt geleverd in een luxe fluwelen opberghoesje wat je overal mee naartoe kunt nemen. Naast de kaarten vind je hier ook nog een leuke verrassing in. Kortom: een luxe cadeau om op elk moment van de dag een antwoord op je vraag te vinden.

ERVARING

“Wat een prachtig Card Deck! Deze is persoonlijker dan welk Card Deck ook. Door de combinatie van geschreven boodschap en de door jou ingesproken uitleg via de QR code. Eén van de mooiste kado’s aan mezelf ooit.Dankjewel!”

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!