Angelic Insights Card Deck

39,95 inclusief btw en exclusief verzendkosten

Nieuw in Nederland

One of a kind 55 delig Card Deck van Angelic Insights

met bijbehorende persoonlijk ingesproken verklarende boodschappen!

Reserveer nu de tweede druk.

ERVARING

“Wat is het prachtig geworden Angelic, echt zo gaaf dit! Briljant idee zo met de QR codes. Heerlijk om eerst even naar je meditatie te luisteren voor ik een kaart trek en daar nog jouw extra boodschap… Ik ga hier zo blij van worden!”

Ontvang inzicht en wordt jezelf op een unieke manier bewust van jouw eigen binnenwereld.

    • Twijfel je over een beslissing?
    • Heb je behoefte aan inzicht?
    • Wil je helder krijgen wat er onbewust bij je speelt?
    • Wil je een leidraad als start van jouw dag?
    • Op zoek naar een zakelijke of persoonlijke bevestiging?

Wat de reden ook is, stel je vraag en ontvang de prachtige en ware boodschappen.

Voordat je begint…

is het belangrijk je bewust af te stemmen. Luister eerst naar de korte meditatie die Angelic speciaal ingesproken heeft voor een optimale verbinding met jouzelf. Door deze afstemming krijg jij precies de boodschap die voor jou bedoeld is. Maar dat is nog niet alles!

Je vindt een speciale QR-code op de door jouw getrokken kaart. Als je deze met je telefoon scant, kun je de uitvoerige verklaring van de betekenis van de kaart beluisteren. Dit maakt dit Card Deck uniek en persoonlijk!

Angelic Insights Card Deck

ERVARING

“Wauw, wauw, wauw!! Super gaaf Angelic! Dank voor je lieve woorden! Ik weet nog dat ik bij je was en dat je net 100 quotes had gemaakt, en zie dit! Echt je mag zo trots zijn op jezelf. En die boodschappen, wat heb je dit onwijs mooi en gaaf gedaan. Echt uniek! Ik ga hier echt lekker mee aan de slag.”

The making of…

De binnenkomende boodschappen op deze kaarten zijn geïnspireerd op de inzichten van deelnemers van de Retreats met paarden, die Angelic reeds jarenlang organiseert. Deze inzichten zijn universeel en verwerkt in een prachtig 55 delige kaartenset, met een unieke touch!

In plaats van een standaard handleiding heeft Angelic ervoor gekozen om de verklarende boodschappen persoonlijk in te spreken. Zo is er nóg meer verbinding en komen de energie en intentie van de boodschap op een dieper niveau jouw bewustzijn binnen.

Wil je een uitgebreide persoonlijke analyse van jouw kaart? Dat kan!
Middels een online sessie geeft Angelic je persoonlijk advies en inzichten. 

Angelic Insights

Wat je nog moet weten…

Dit unieke Card Deck wordt geleverd in een luxe fluwelen zakje, waarin je naast de kaarten ook nog eens een leuke verrassing tegenkomt!

NB: Het Card Deck is momenteel uitverkocht. We zijn bezig met versie 2.0 en lanceren deze binnenkort. Reserveer nu vast het vernieuwde Angelic Insights Card Deck, zodat je deze als eerste in huis hebt.

ERVARING

“Wat een prachtig Card Deck! Deze is persoonlijker dan welk Card Deck ook. Door de combinatie van geschreven boodschap en de door jou ingesproken uitleg via de QR code. Eén van de mooiste kado’s aan mezelf ooit.Dankjewel!”

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!