Card Deck Themadagen

In je kracht!

In deze roerige tijd is het soms lastig geaard en goed in balans te blijven. De collectieve angst en onrust is momenteel enorm voelbaar. Hoe fijn zou het zijn als je dit op tijd kunt herkennen en jezelf weer in je eigen kracht kunt zetten? Tijdens deze middag leren wij je hoe je goed geaard kunt blijven, dichtbij jezelf blijft en inzicht krijgt in wat voor jou op dat moment belangrijk is. De boodschappen in het Card Deck zullen deze middag een leidraad zijn in dat waar jij op dit moment tegenaan loopt.

Breng tijdens de herfst licht in je leven!

De herfstperiode is aangebroken. En ondanks de prachtige bladeren en gezelligheid rondom het haardvuur is het ook een tijd waarin het snel donker wordt. Daar hebben best veel mensen last van. Hoe zorg jij er nu voor dat jij in deze donkere dagen het licht in jezelf aanzet? Hoe hou je je vuur aan en hou je je stemming positief?

We zijn met een klein groepje van zes waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Zo creëren wij met elkaar een fijne en veilige holding space setting. Na deze middag ga je naar huis met nieuwe inzichten en tools om ook thuis jouw Zon tijdens deze donkere herfstdagen weer aan te zetten.

Binnenkort volgen meer themadagen

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!