In je kracht!

Card Deck Themadag

In je kracht!

In deze roerige tijd is het soms lastig geaard en goed in balans te blijven. De collectieve angst en onrust is momenteel enorm voelbaar. Hoe fijn zou het zijn als je dit op tijd kunt herkennen en jezelf weer in je eigen kracht kunt zetten?

Tijdens deze middag leren wij je hoe je goed geaard kunt blijven, dichtbij jezelf blijft en inzicht krijgt in wat voor jou op dat moment belangrijk is. De boodschappen in het Card Deck zullen deze middag een leidraad zijn in dat waar jij op dit moment tegenaan loopt. Daarnaast gaan we aan de slag met verschillende oefeningen, sharings en meditaties. Je leert het Card Deck te gebruiken voor jezelf maar ook voor anderen en je zult het na deze middag een onderdeel maken van je dagelijks leven. Je gaat ervaren hoe fijn het is om thuis een momentje voor jezelf te hebben en je eigen ritueel te creëren.

In een kleine en intieme setting

In een kleine intieme setting van 6 deelnemers krijg jij in alle veiligheid alle ruimte en aandacht die jij persoonlijk nodig hebt. Omdat we maar met een klein groepje zijn met 2 begeleiders is er echt voldoende persoonlijke aandacht. Daarnaast ontvang je tijdens deze middag een persoonlijke reading van Angelic.

Kom weer in balans

Na deze middag voel je weer jouw kracht en levenslust en ga je naar huis met concrete oefeningen en inzichten. Vlieg je daarna even uit de bocht en raak je de balans weer even kwijt, don’t worry; dat is menselijk! De tools die je meekrijgt helpen je zo weer terug bij jezelf!

Card Deck

Heb je al een Card Deck? Profiteer van de eenmalige korting van 5%.

Heb jij jezelf al een Card Deck cadeau gedaan? Je kunt je eenmalige 5% korting nu eventueel gebruiken en uiteraard trekken we de kosten voor het Card Deck van het bedrag af. Vermeld dit even duidelijk bij je aanmelding!

In je kracht!

  • wanneer : 16 juli 2021
  • tijd: 13.00 – 17.00 uur
  • locatie : Angelic Insights, Garderenseweg 261, Ermelo

Inclusief :

  • Card Deck t.w.v. € 39,95
  • 1-op-1 Reading
  • leuke cadeautjes van Drops of Heaven
  • koffie, thee, water en lekkers

Prijs : € 175,-

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!