Voorkom een Burn-out

Themadag grenzen stellen en in verbinding blijven met jezelf.

Heb je het gevoel dat het je allemaal teveel begint te worden? De stress te hoog is en je teveel ballen in de lucht probeert te houden? Je werk, je kinderen, je partner en vrienden/familie, iedereen wil aandacht van jou. Waar ben jij in dit verhaal gebleven?

Ben jij de pleaser, de perfectonist en het zonnetje in huis? Maar lukt het je niet meer, voel je je doodmoe? Waar is die bruisende jij gebleven, herken je jezelf nog wel in de spiegel?

Om te voorkomen dat dit nog verder uit de hand loopt wordt het tijd om op zoek te gaan naar dat wat jij op dit moment nodig hebt. Laten wij daar nou precies op het juiste moment voorbijkomen met een heerlijke dag volledig voor jou.

Een dag waarin mooie inzichten, eye-openers en spiegels van de paarden jou feilloos laten zien waar jij over je grenst gaat in het dagelijkse leven. Wij als begeleiders laten jou dan weer ervaren wat je kunt doen om die grenzen wat meer te bewaken en leren je hoe je dichterbij jezelf kunt blijven in stressvolle situaties. Daarnaast zul je van Angelic een persoonlijke reading ontvangen aan de hand van een Insights Card die ze voor jou trekt.

Bij slecht weer doen we de opstelling en readings binnen. De paarden nemen we dan in het energieveld mee.

Met elkaar creëren we een fijne veilige setting waarin jouw verhaal en behoefte aanbod komt. We zullen mediteren, oefeningen doen en we leren je hoe je thuis je eigen Card Deck ritueel te doen.

Je zult deze dag volop handvaten ontvangen waarmee je aan de slag kunt om in een stressvolle situatie niet jezelf te verliezen. Je zult duidelijker gaan worden in het aangeven en herkennen van je grenzen.

INFO &
AANMELDEN

  • datum: 28 november 2020
  • tijd: 10.00 tot 17.00 uur
  • groep: 5
  • locatie: Angelic Insights, Garderenseweg 261, Ermelo

Inbegrepen:

  • Insights Card Deck twv 39,95
  • Journal
  • 1 op 1 sessie bij de paarden incl reading
  • Cadeautjes van o.a. Drops of Heaven
  • Luxe biologische lunch
  • Koffie, thee, water en lekkers

Heb jij jezelf al een Card Deck cadeau gedaan? Je kunt je eenmalige 5% korting nu eventueel gebruiken en uiteraard trekken we de kosten voor het Card Deck van het bedrag af.

Vermeld dit even duidelijk bij je aanmelding!

Prijs : € 350,-

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!