Breng tijdens de herfst licht in je leven!

Card Deck Themadag

Licht in je leven!

De herfstperiode is aangebroken. En ondanks de prachtige bladeren en gezelligheid rondom het haardvuur is het ook een tijd waarin het snel donker wordt. Daar hebben best veel mensen last van. Hoe zorg jij er nu voor dat jij in deze donkere dagen het licht in jezelf aanzet? Hoe hou je je vuur aan en hou je je stemming positief?

De zon in jou kun je altijd weer aanzetten, je moet alleen weten hoe. Dit gaan we je leren. De herfst heeft ook iets magisch en met deze energie gaan we tijdens deze Card Deck themamiddag aan de slag.

Een prachtige tool en een intieme groep

Het Card Deck is een prachtig tool om erbij te pakken als je het even niet meer weet, de boodschappen zijn zo duidelijk dat je er ook echt iets mee kunt. Wij leren jou hoe je dit unieke Deck in jouw dagelijkse leven kunt gebruiken. .

We zijn met een klein groepje van zes waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Zo creëren wij met elkaar een fijne en veilige holding space setting. Na deze middag ga je naar huis met nieuwe inzichten en tools om ook thuis jouw Zon tijdens deze donkere herfstdagen weer aan te zetten.

Aandacht voor jezelf

Naast het gebruik van het Card Deck bestaat deze middag ook uit sharings, oefeningen en meditaties. Daarnaast wordt er voldoende tijd vrijgemaakt voor een één op één reading door Angelic. Je krijgt hiermee tools aangereikt zodat je zelf thuis ook mooie rituelen kunt houden. Dé manier om echt even weer de aandacht voor jezelf te creëren en dichterbij jezelf en vooral jouw licht te komen.

Card Deck

Heb je al een Card Deck? Profiteer van de eenmalige korting van 5%.

Heb jij jezelf al een Card Deck cadeau gedaan? Je kunt je eenmalige 5% korting nu eventueel gebruiken en uiteraard trekken we de kosten voor het Card Deck van het bedrag af. Vermeld dit even duidelijk bij je aanmelding!

In je kracht!

  • wanneer : 25 oktober 2020
  • tijd: 13.00 – 17.00 uur
  • locatie : volgt (corona-veilig)
  • deelnemers: 6

Inclusief :

  • Card Deck t.w.v. € 39,95
  • 1-op-1 Reading
  • leuke cadeautjes van Drops of Heaven
  • koffie, thee, water en lekkers

Prijs : € 175,-

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!