Onlangs kreeg ik een mail van Sonny Caster, ‘pensionado‘ zoals hij zich zelf noemt. Hij heeft als “passie” een autorijschool (Samen slagen) in Amsterdam. Hij wilde graag de Proeverij ervaren om te kijken of mijn manier van werken met de paarden hem aanspreekt en het een geschikt cadeau zou kunnen zijn voor zijn geslaagde leerlingen.

Een warm bad als deze man ons huis binnenkomt. Nadat hij mij begroet heeft, stapt hij als eerste naar René toe. “De man des huizes neem ik aan” en overhandigd hem een doos met de meest waanzinnige hemelse stenen (biologische chocolats) ooit..
Zonder jouw steun en gastvrijheid kan jouw vrouw haar werk hier niet doen” zegt hij.

Als enige man neemt hij plaats aan tafel. Hij vertelt enthousiast over zijn werk en zijn leerlingen. Een geboren coach dat is duidelijk. Man, ik wou dat ik op die leeftijd zo’n rij- instructeur had gehad. Hij steunt zijn leerlingen in hun onzekerheden of angsten en weet de onderliggende oorzaak hiervan zichtbaar te krijgen. En daar waar het echt meer aandacht behoeft, gaat hij op zoek naar methodes om zijn leerlingen op het persoonlijk vlak naar een hoger niveau te brengen. En zo kwam hij via een nieuwsbrief van Tessa Smits op mijn website terecht. (Thank you Tess!)

In de paardenbak is hij erg open en onder de indruk van hoe de paarden laten zien wat er aandacht wil bij de ander. Het is prachtig om te zien hoe hij exact het juiste weet te zeggen tegen de deelnemers die in het proces van voelen en ervaren zitten. Een wijs man vol met levenservaring die omgezet is in levensvreugde, passie en energie. De liefde voor zijn medemens spreekt uit alles.

Met een warm hart kijk ik uit naar onze volgende ontmoeting. Want over 2 weken komt hij ervaren wat de Mannenmiddag met de paarden hem nog meer gaat brengen. En ja, zijn leerlingen mogen rekenen op een bijzonder cadeau.

Uiteraard heb ik de toestemming van Sonny (zonder FB) om onze bijzondere en onvergetelijke ontmoeting te delen.

Een warme groet,

Angelic

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!