Informatie 3-Day Retreat

“Laat je verrassen door de stille kracht van onze edele viervoeters. In 3 dagen bereiken ze meer dan menig coach in een jaar.”

Dag 1: 

Voelen is wat jij gaat leren

Aankomst in de stijlvolle rietgedekte vakantiecottage. Een fijne plek waar je je direct thuis zal voelen, voorzien van alle luxe gemakken én een volle koelkast. Het huis is van te voren energetisch gereinigd met behulp van prachtige edelstenen, wierook en de spray’s van Drops of Heaven (deze vind je ook terug in huis).

 

Kennismakingsritueel

Met meditatie en muziek kom je in verbinding met jezelf en met de andere deelnemers. We creëren een veilige omgeving. We zijn er voor elkaar, maar het gaat om jou. Dit is jouw proces.

 

Insights sessie bij de paarden

We beginnen deze eerste sessie met het trekken van een kaart uit het prachtige Card Deck van Angelic Insights. De boodschap op deze kaart werkt als leidraad en zal je helpen met een open hart de eerste paardensessie in te gaan. Het blijft bijzonder te ervaren hoe raak deze universele boodschappen zijn.

Na een uitgebreide uitleg over de lichaamstaal van de paarden ga jij in de bak aan de bak…

We werken aan de hand van verschillende thema’s. De paarden hebben een ondersteunende rol en zullen met jou mee gaan bewegen. Wat de betekenis is van hun gedrag ga jij zelf invullen. De paarden laten je voelen waar jij op dit moment staat. Een bijzondere en unieke ervaring met een transformerende kracht. Iedere deelnemer krijgt deze middag ook een 1e persoonlijke sessie.

Wil je meer lezen over hoe zo’n paardensessie in zijn werk gaat? Lees dan de blog “de diepte ingaan hoeft niet zwaar te zijn”.

Na de sessie trekken we ons terug in de sfeervolle groepsruimte. Hier evalueren we de dag en krijg jij gelegenheid jouw ervaringen en inzichten op papier te zetten. Er is ruimte om te delen, maar alleen als dat goed voelt voor jou.

 

Avondsessie – klankschaal & meditatie

Laat je verrassen door het effect van harmonische klanken en trillingen. Deze zorgen ervoor dat jouw levensenergie makkelijker kan doorstromen. Je zult direct meer balans ervaren in je lichaam, ziel en geest. Je gaat leren hoe jij jouw energie bij jezelf kunt houden en hoe je er zelf voor kunt zorgen dat je energie goed kan blijven doorstromen. Een heerlijke afsluiting van deze 1e dag. Wat zul jij lekker slapen!

Retreats staan in het teken van liefde voor jezelf. Daar hoort uiteraard ook heerlijk eten bij. De ochtenden kun je zelf bepalen of, hoe laat, waar en wat je wilt ontbijten, er zal een uitgebreide keuze zijn.

Trinke van Dam is deze dagen onze kookprinses. Zij zorgt voor verantwoorde lekkernijen tijdens de koffie en thee pauzes. Afhankelijk van de wensen staan er vegan, gluten-en lactosevrije gerechten tussen de middag en in de avond op tafel.

Als deelnemer kun je ruiken, zien en proeven hoe een verrassende combinatie van kruiden, smaken en kleuren een verantwoorde maaltijd compleet maken. Een luxe die volledig past bij dit Retreat. Niets is fijner als je ook qua food volledig in de watten gelegd wordt.

Dag 2:

Bevrijding is wat jij gaat ervaren.

We beginnen deze dag met een fijne rustige yogales. Daarna komen we in de groepsruimte bijeen waar we kort met elkaar delen wat dag 1 gebracht heeft. Oefeningen & meditatie, zorgt voor een goed begin van een nieuwe inspirerende dag.

Inzichtsessie bij de paarden

Met vertrouwen en een groter bewustzijn stap jij vandaag 2 keer de bak in voor een sessie met de paarden. Verdieping, loslaten en verbinding met de vrouwelijke energie staan vandaag centraal.

 

Avondsessie – ontmoeting met jouw ziel

We sluiten de dag af met een mooi ritueel waarin jij een diepgaand contact gaat maken met jouw ziel, jouw ware zelf. In deze ontmoeting ligt een onuitputtelijke bron van liefde en licht op je te wachten. Dit is ook de avond dat jij jouw persoonlijke Insights Card Deck  cadeau krijgt. Aan de hand van een krachtige ceremonie zal dit Deck worden ingewijd en ontvangt een ieder van mij een persoonlijke reading. Je leert hoe je dit Deck dagelijks in jouw leven en of dat van anderen kunt gaan inzetten. Je ontvangt na afloop van het Retreat nog een video met een fijn ritueel en meditatie.

Dag 3: 

Comitten, dat is wat jij gaat doen.

De laatste dag van deze transformerende 3 daagse staan krachtige intenties centraal. We gaan deze diep verankeren in jouw bewustzijn door middel van verschillende oefeningen. We beginnen met een korte aardende meditatie. Vanuit deze energie lopen we de prachtige heide op om in stilte te wandelen. Al jouw zintuigen zullen je laten voelen welk een rust er in stilte heerst.

We sluiten de stilte wandeling af met een bijzondere schrijfopdracht. ZelfLiefde staat centraal. Drie maanden later zal dit een hartverwarmende verrassing voor je gaan opleveren…

 

Afsluitende vuurceremonie

Sinds mensenheugenis worden er vuurceremonies gehouden. In onze haastige westerse wereld ontdekken we gelukkig steeds meer de kracht van traditionele rituelen. Heilige vuren zijn zeer reinigend en transformerend. Jij gaat jouw proces afsluiten tussen onze paarden met jouw eigen heilig vuur. Alles wat jou niet meer dient laat je los. Alles wat je vanaf nu anders wilt gaan doen wordt bekrachtigd. Het vuur van jouw verlangens wordt aangewakkerd.

Je ontvangt tot slot een speciaal sieraad van mij. Ter herinnering aan jouw eigen heilig vuur én aan jouw zielsverlangen, waarmee jij vol vertrouwen je leven weer instapt. Jij gaat naar huis met een magische ervaring en diepgaande inzichten. Niets zal meer hetzelfde zijn. Het is je zó gegund!

Deze bijzondere ceremonie zal worden vastgelegd door professioneel fotografe, Trinke van Dam. De foto’s zijn een waardevolle herinnering aan jouw transformatieproces. Ze zullen voor altijd een krachtige reminder zijn aan dit geweldige cadeau dat jij jezelf hebt geschonken.

 

Tussen het werken door is er genoeg ruimte voor ontspanning, een lach, een traan, voor elkaar en voor jezelf. Je verblijft in een  stijlvolle rietgedekte cottage aan de rand van Garderen, welke van alle gemakken is voorzien.

“Laat je verrassen door de stille kracht van onze edele viervoeters. In 3 dagen bereiken ze meer dan menig coach in een jaar.”

Een half jaar later…

komen we nog éénmaal tijdens een retreatmidddag bij elkaar. Deze staat in het teken van jouw groei en het vieren van je nieuwe stappen. Ook deze middag zullen we een sessie hebben met de paarden. Wellicht is er nog een aantal zaken waar je wat licht op wilt schijnen.

We sluiten middag af met een mooie ritueel.

INFO &
AANMELDEN

 • datum: 1, 2 en 3 september 2021
 • tijd: woensdag 10.00 – vrijdag 17.00 uur
 • andere data: zie agenda
 • groep : 4 tot 6 vrouwen
 • locatie : Angelic Insights, Garderenseweg 261, Ermelo
 • overnachtingen : Lindenhof in Garderen

Inclusief :

 • Card Deck Angelic Insight cadeau (twv € 39,95)
 • meerdere sessies met de paarden (twv € 1.100,–)
 • bekrachtigingssieraard, journal, edelstenen (twv €75,–)
 • Yoga (door Priscilla Heykoop)
 • klankschaal- & stemvorksessie
 • avondceremonies
 • sharings & rituelen
 • stiltewandeling
 • energetische reinigingen & healing
 • 2 overnachtingen in luxe 1 persoonskamer
 • gevarieerd en uitgebreid ontbijt
 • goed gevulde koelkast in de vakantiewoning
 • elke dag een luxe biologisch lunch
 • 2x een heerlijke avondmaaltijd (vegetarisch/ayurvedisch)
 • drankjes en tussendoortjes
 • EXTRA: professionele foto’s ter herinnering
 • EXTRA: een half jaar later een reüniemiddag incl. paardensessie (twv € 275,–)

Prijs : € 1.099,-

De totale waarde van dit Retreat ligt ruim boven de € 2.000,–.

De transformatie is priceless!

In verband met covid-19 bieden we iedereen een eigen slaapkamer aan. Kom je met je zus of met een vriendin? Wil je graag samen een kamer delen? Dat kan! Jullie hebben dan beiden € 125,– voordeel op dit Retreat.

Mocht het Retreat vanwege de maatregelen niet door kunnen gaan, ontvang je de volledige betaling retour.

Betalingsregeling is vooraf bespreekbaar.

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!