3-Day Retreat met Paarden

Be who You are Born to Be

 

 

Een 3-Day Retreat dat jouw leven volledig zal veranderen!

Paarden dragen van nature een ongekende wijsheid met zich mee. Het zijn de glasheldere spiegels van jouw ziel. Ze helpen mij om jou te begeleiden nog dichterbij jezelf te komen.

 • Waar loop jij tegen aan?
 • Welke blokkades hebben zich vastgezet in jouw lichaam?
 • Hoeveel ruimte gun jij jezelf?
 • Durf jij jezelf lief te hebben?
 • Pas jij je steeds opnieuw weer aan?
 • Welke onbewuste en vastgeroeste overtuigingen heb jij?
 • Vergelijk jij jezelf met anderen?
 • Wie ben jij nu eigenlijk écht?

Burn-out, chronisch moe, verdwaald in het leven, ‘ver’wijderd van jouw zelf, rennend in het hamster rad van deze snelle maatschappij. Het is tijd. Tijd voor verandering. Je bent hier op de juiste plek!

Ik nodig je van harte uit voor een transformerend 3 daagse retreat. Naast de verbindende sessies en krachtige ceremonies volgen we de sensitiviteit van onze paarden. Op een veilige manier geven zij je feedback over wat wel en niet effectief voor je is.

Een paard als coach betekent onbevooroordeeld, confronterend, uitdagend, verbindend, doorbrekend, liefdevol en soms pijnlijk prachtig. Alles met het doel jouterug te brengen naar jouw krachtige kern. Naar innerlijke rust. Naar jouw verlangens. Terug, naar wie je werkelijk bent.

“Laat je verrassen door de stille kracht van onze edele viervoeters.

In 3 dagen bereiken ze meer dan menig coach in een jaar.”

ERVARING

Toen ik de aankondiging voorbij zag komen, voelde ik me meteen aangetrokken tot deze retreat. De combinatie van sessies met paarden en alle andere dingen die Angelic met je doet, vond ik erg fijn. Je hebt ook veel tijd voor jezelf, wat ik heel erg prettig vind. Ik heb op een hele relaxte manier naar mijn blokkades kunnen kijken en ECHT mijn eigen innerlijke kracht gevoeld, Wauw! Die neem ik mee en daarmee kan ik echt concreet verder stappen maken om mijn soul purpose te vervullen. Dank je!!

Annelot
3 Day Retreat 01

Dag 1: Voelen is wat jij gaat leren.

De 7 energie centra in ons lichaam vormen de routemap tijdens de eerste twee dagen. Zij helpen je bij de thema’s die jou dichterbij jezelf brengen. De eerste stap naar bewustwording is voelen. Uit je hoofd in je lijf.

Dag 2: Bevrijding is wat jij gaat ervaren.

Word gewaar van jouw eigen energie. Ervaar hoe het is om de ballast, die je bewust of onbewust met je meedraagt, te verwijderen uit jouw energieveld. Oude overtuigingen worden helder. Patronen worden zichtbaar gemaakt. Er ontstaat ruimte.

3 Day Retreat 02
3 Day Retreat 03

Dag 3: Comitten, dat is wat jij gaat doen.

Alle veranderingen die jij door wilt voeren in jouw leven worden bekrachtigd met een diepgaand ritueel. Alle inzichten en intenties die jij hebt verworven, worden hierdoor stevig verankerd in je onderbewustzijn. Je bent klaar om volmondig JA te zeggen tegen jezelf én het leven wat jouw gelukkig maakt.

 

Tussen het werken door is er genoeg ruimte voor ontspanning, een lach, een traan, voor elkaar en voor jezelf. Je verblijft in een stijlvolle rietgedekte cottage aan de rand van Garderen, welke van alle gemakken is voorzien.

ERVARING

Het was een warm bad, ik kon compleet mijzelf zijn. Een prachtig programma elke dag weer, met bijpassende muziek. En met jou, lieve Angelic als topbegeleider. Ik durfde mij helemaal bloot te geven. Elke dag stond ik op met de gedachte: “wat gaat de dag vandaag mij/ ons brengen?” Elke avond naar bed met een moe maar dankbaar en warm gevoel. Ik heb zoveel weer over mijzelf geleerd, en weet waar ik nu aan kan en moet werken. Ik had de week voor geen goud willen missen! Deze week heeft mij zeker in positieve zin veranderd!

Een half jaar later…

komen we nog éénmaal tijdens een retreatmidddag bij elkaar. Deze staat in het teken van jouw groei en het vieren van je nieuwe stappen. Ook deze middag zullen we een sessie hebben met de paarden. Wellicht is er nog een aantal zaken waar je wat licht op wilt schijnen.

We sluiten middag af met een mooie ritueel.

Wanneer je probeert een beter persoon te zijn, door nieuwe gedachten aan te gaan, om je oude gedachten te overtuigen dat je veranderd bent door andere gedachten, om je vorige gedachten te controleren. Paarden zullen direct laten zien dat je niet echt veranderd bent. Dit werd zo mooi aangegeven door het paard van Angelic. 

Ook heeft hij laten zien wanneer er daadwerkelijk een verandering plaatsvond. Een verandering kan alleen gebeuren op het diepste niveau van je ware zelf. Om deze verandering te ervaren heb je geen adviseurs, geen trainers en geen overtuiging en controlerende of beoordelende gedachtes nodig.

Deze verandering vereist alleen 1 ding – JOUW AANWEZIGHEID. 

De verandering die ik heb beleefd is niet de verandering die ik van tevoren had bedacht. De verandering heeft mij niet veranderd – Het ging om zijn, het openbaarde eenvoudig de ware aard van mij.

Ik mocht ervaren dat diep in mijzelf altijd al de persoon zit die ik wilde zijn. Hoe mooi is dat! Hij (het mooi bruine paard) liet mij zien dat ik altijd al kalm, krachtig, blij, energiek, relaxed, liefdevol en gelukkig was.

Ik zag het alleen niet, omdat ik altijd zo druk ben om andere te helpen en om mij daarop aan te passen en daardoor zelf iemand anders te zijn. Hij liet mij zo mooi zien wie ik echt ben. Dankbaar dat jij mijn spiegel wilde zijn, jij liet mij zien dat je je open kunt stellen en andere kunt helpen, maar ook jezelf vooral niet moet vergeten. Ik vergeet de boodschap die je mij gaf voor jezelf niet en kom snel bij je terug. 

Veel liefs,

Wendy ten Wolde

Er is zoveel gebeurd de afgelopen dagen. Ik vond het heel bijzonder. Ik heb goed aan mijn thema’s kunnen werken. En je heelt ook altijd mee met de anderen in de groep. De afwisseling in het programma vond ik ook prettig. Zowel de sessies met als zonder de paarden.

Ik ga met een veel lichter en opgeruimder gevoel naar huis dan ik ben aangekomen. Wat ik ook had gehoopt. Mijn hart voelt echt zo blij en open nu. Met de inzichten die ik heb gekregen kan ik ook concreet verder in mijn leven en wat ik wil gaan neerzetten.

De sessies met de paarden vond ik heel speciaal. Ze wegen echt wanneer ze nodig zijn, hoe lang en wat ze moeten doen. Zo ben ik nog niet eerder met paarden omgegaan, echt een eye-opener. Wat mij hierin het meest heeft geraakt is dat ze echt liefde komen brengen als je het nodig hebt.”

“Voor wie hier interesse in heeft: doen! Het was echt fantastisch! Ben met diepgaande inzichten naar huis gegaan, waar ik verder mee kan. Verder was het gewoon een magisch feestje! ✨💗ik ben in principe geen groepsmens en toch voelde het helemaal goed. Echt sisterhood. En ook veel tijd voor jezelf.💕 Annelot”

Deze retreat heeft precies datgene gebracht wat ik al in een flits had “gezien” in mijn hoofd toten ik de flyer op facebook voorbij zag komen. Ik ben een hele happy camper en zal je ook zeker aanbevelen bij vriendinnen en kennissen etc. 

Toen ik de aankondiging voorbij zag komen, voelde ik me meteen aangetrokken tot deze retreat. De combinatie van sessies met paarden en alle andere dingen die Angelic met je doet, vond ik erg fijn. Je hebt ook veel tijd voor jezelf, wat ik heel erg prettig vind. Ik heb op een hele relaxte manier naar mijn blokkades kunnen kijken en ECHT mijn eigen innerlijke kracht gevoeld, Wauw! Die neem ik mee en daarmee kan ik echt concreet verder stappen maken om mijn soul purpose te vervullen. Dank je!! Annelot”

“Overweldigend, vol liefde & overgave en prachtige momenten. Een echte aanrader voor eenieder die klaar is om het verleden los te laten en de toekomst en het heden wil omarmen. Thxxxx Angelic”

Paarden, zijn hoog sensitief net als dat ik ben. Vanuit je intuïtie leven, luisteren naar je gevoel en wat de omgeving je te vertellen heeft. 

Als klein meisje werd mij al vertelt dat het beter was niet uit te spreken wat ik zag of voelde. Het gevolg was dat ik ging proberen mijn gevoel te mijden. Dus het hoofd nam het over van het gevoel. 

Herken je dat? Je voelt iets maar je hoofd zegt dan ‘ weet je het zeker, nee dat is niet zo, je kan beter dit of dat doen en vervolgens neem je een hele andere beslissing. Daardoor liep ik constant tegen dezelfde dingen aan. 
Tijd om daar wat aan te doen. Ik schreef me in voor een drie daagse retraite bij Angelic. 

 De eerste dag lieten de paarden mij al zien dat ik meer op mijn intuïtie moest gaan vertrouwen en mijn hoofd er buiten moest laten.  De tweede dag werd dat nog meer duidelijk. Wat geweest is, is geweest. Ik kom altijd op mijn pootjes terecht. Mijn ervaringen uit het verleden maken mij sterker en niet zwakker. 

Zo is dat volgens mij voor iedereen. Al denken we vaak anders en gaan we in het drama zitten of zijn super alert maar vergeten daardoor te leven. Terwijl dat is wat wij hier horen te doen LEVEN. Alleen of met elkaar. ❤🙏🏼 Jeanette Koenen

Dankjewel lieve Angelic voor de bijzondere dagen. Je hebt aan alles gedacht! De sessies met de paarden waren intens en heel inzicht gevend. Ik ga met een fijn gevoel, met vertrouwen, met veel bevestiging in zaken waarin ik me onzeker voelde naar huis. Ik heb nog meer in zicht in mijn eigen gevoeligheid. Dankjewel daarvoor. Femke

“Het was een warm bad, ik kon compleet mijzelf zijn. Een prachtig programma elke dag weer, met bijpassende muziek. En met jou, lieve Angelic als topbegeleider. Ik durfde mij helemaal bloot te geven. Elke dag stond ik op met de gedachte: “wat gaat de dag vandaag mij/ ons brengen?” Elke avond naar bed met een moe maar dankbaar en warm gevoel. Ik heb zoveel weer over mijzelf geleerd, en weet waar ik nu aan kan en moet werken. Ik had de week voor geen goud willen missen! Deze week heeft mij zeker verandert maar in positieve zin.”

Ik vond het heel bijzonder, boven verwachting qua inzichten. En heel mooi zo met de paarden. Ik voelde mij al snel thuis.

Ik ga met een sterk, vrouwelijk, sisterhood en gevoel van vertrouwen weer naar huis. Ik heb inzicht gekregen in mijn gevoel van onzekerheid en kan hier nu echt mee aan de slag.

De sessies met de paarden vond ik hecht heel bijzonder. Ik ben ook nuchter dus kan ook denken ja, komt een paard mij echt iets vertellen of denkt hij gewoon dat ik iets lekkers heb? Maar of je dit nu gelooft of niet het doet er niet toe. Het gaat om het gevoel bij jezelf naar aanleiding van het gedrag van de paarden. Zij hebben mij heel veel laten zien en het als heel troostend en helend ervaren. Het klopte precies.

Ik vond de gesprekken met Angelic samen met de paarden best moeilijk, maar elk gesprek had nieuwe inzichten diep precies aan sluiten op de reis waar ik zelf blijkbaar doorheen moet.

“Ik vond het heel bijzonder en voelde mij heel erg thuis. Ik heb zoveel over mezelf geleerd en heb mooie inzichten gekregen waar ik echt iets mee kan, heel waardevol! De paarden hebben hier boven verwachting een belangrijke rol in gespeeld, zo troostend en helend. En zo hecht samen met alleen maar vrouwen. Dat heeft mij ook heel goed gedaan. Ik ga met een warm en sterk gevoel naar huis.  Froukje

Het is zo ongelofelijk mooi wat ik afgelopen week heb mogen ervaren aan liefde voor mezelf maar ook de liefde voor elkaar. Om in alle veiligheid bij mezelf naar binnen te gaan en los te mogen laten en te helen. We hebben zoveel gedeeld deze week. Ik voel me enorm gegroeid. Dank je wel dat je met zoveel liefde deze week mij/ons hebt begeleid in mijn innerlijke proces aan de hand van de chakra’s. Een heerlijke week van samen delen, huilen maar vooral veel lachen. Je hebt een heel mooi talent!”

INFO &
AANMELDEN

 • datum: 2, 3 en 4 juni 2021
 • tijd: woensdag 10.00 – vrijdag 17.00 uur
 • andere data: zie agenda
 • groep : 4 tot 6 vrouwen
 • locatie : Angelic Insights, Garderenseweg 261, Ermelo
 • overnachtingen : Lindenhof in Garderen

Inclusief :

 • Card Deck Angelic Insight cadeau (twv € 39,95)
 • meerdere sessies met de paarden (twv € 1.100,–)
 • bekrachtigingssieraard, journal, edelstenen (twv €75,–)
 • Yoga (door Priscilla Heykoop)
 • klankschaal- & stemvorksessie
 • avondceremonies
 • sharings & rituelen
 • stiltewandeling
 • energetische reinigingen & healing
 • 2 overnachtingen in luxe 1 persoonskamer
 • gevarieerd en uitgebreid ontbijt
 • goed gevulde koelkast in de vakantiewoning
 • elke dag een luxe biologisch lunch
 • 2x een heerlijke avondmaaltijd (vegetarisch/ayurvedisch)
 • drankjes en tussendoortjes
 • EXTRA: professionele foto’s ter herinnering
 • EXTRA: een half jaar later een reüniemiddag incl. paardensessie (twv € 275,–)

Prijs : € 1.099,-

De totale waarde van dit Retreat ligt ruim boven de € 2.000,–.

De transformatie is priceless!

In verband met covid-19 bieden we iedereen een eigen slaapkamer aan. Kom je met je zus of met een vriendin? Wil je graag samen een kamer delen? Dat kan! Jullie hebben dan beiden € 125,– voordeel op dit Retreat.

Mocht het Retreat vanwege de maatregelen niet door kunnen gaan, ontvang je de volledige betaling retour.

Betalingsregeling is vooraf bespreekbaar.

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!