Informatie 3-Day Retreat 

Dag 1

Aankomst in de stijlvolle rietgedekte vakantiecottage. Een fijne plek waar je je direct thuis zal voelen, voorzien van alle luxe gemakken én een volle koelkast. Het huis is van te voren energetisch gereinigd met behulp van prachtige edelstenen, wierook en de spray’s van Drops of Heaven (deze vind je ook terug in huis).

 

Kennismakingsritueel

Met meditatie en muziek kom je in verbinding met jezelf en met de andere deelnemers. We creëren een veilige omgeving. We zijn er voor elkaar, maar het gaat om jou. Dit is jouw proces. Je mag de ‘helpersrol’ loslaten.

 

Insights sessie bij de paarden

We beginnen deze eerste sessie met het trekken van een kaart uit het prachtige Card Deck van Angelic Insights. De boodschap op deze kaart werkt als leidraad en zal je helpen met een open hart de eerste paardensessie in te gaan. Het blijft bijzonder te ervaren hoe raak deze universele boodschappen zijn.

Na een uitgebreide uitleg over de lichaamstaal van de paarden ga jij in de bak aan de bak…

We werken aan de hand van verschillende thema’s. De paarden hebben een ondersteunende rol en zullen met jou mee gaan bewegen. Wat de betekenis is van hun gedrag ga jij zelf invullen. De paarden laten je voelen waar jij op dit moment staat. Een bijzondere en unieke ervaring met een transformerende kracht. Iedere deelnemer krijgt deze middag ook een 1e persoonlijke sessie.

Wil je meer lezen over hoe zo’n paardensessie in zijn werk gaat? Lees dan de blog “de diepte ingaan hoeft niet zwaar te zijn”.

Na de sessie trekken we ons terug in de sfeervolle groepsruimte. Hier evalueren we de dag en krijg jij gelegenheid jouw ervaringen en inzichten op papier te zetten. Er is ruimte om te delen, maar alleen als dat goed voelt voor jou.

 

Avondsessie

Laat je verrassen door het effect van harmonische klanken en trillingen. Deze zorgen ervoor dat jouw levensenergie makkelijker kan doorstromen. Je zult direct meer balans ervaren in je lichaam, ziel en geest. Een heerlijke afsluiting van deze 1e dag. Wat zul jij lekker slapen!

Dag 2

We beginnen deze dag met een fijne rustige yogales. Daarna komen we in de groepsruimte bijeen waar we kort met elkaar delen wat dag 1 gebracht heeft. Oefeningen & meditatie, zorgt voor een goed begin van een nieuwe inspirerende dag.

Inzichtsessie bij de paarden

Met vertrouwen en een groter bewustzijn stap jij vandaag 2 keer de bak in voor een sessie met de paarden. Verdieping, loslaten en verbinding met de vrouwelijke energie staan vandaag centraal.

 

Avondsessie

We sluiten de dag af met een mooi ritueel waarin jij een diepgaand contact gaat maken met jouw ziel, jouw ware zelf. In deze  ntmoeting ligt een onuitputtelijke bron van liefde en licht op je te wachten.

Dag 3

De laatste dag van deze transformerende 3 daagse staan krachtige intenties centraal. We gaan deze diep verankeren in jouw bewustzijn door middel van verschillende oefeningen. We beginnen met een korte aardende meditatie. Vanuit deze energie lopen we de prachtige heide op om in stilte te wandelen. Al jouw zintuigen zullen je laten voelen welk een rust er in stilte heerst.  

We sluiten de stilte wandeling af met een bijzondere schrijfopdracht. ZelfLiefde staat centraal. Drie maanden later zal dit een hartverwarmende verrassing voor je gaan opleveren…

 

Afsluitende vuurceremonie

Sinds mensenheugenis worden er vuurceremonies gehouden. In onze haastige westerse wereld ontdekken we gelukkig steeds meer de kracht van traditionele rituelen. Heilige vuren zijn zeer reinigend en transformerend. Jij gaat jouw proces afsluiten tussen onze paarden met jouw eigen heilig vuur.

Alles wat jou niet meer dient laat je los. Alles wat je vanaf nu anders wilt gaan doen wordt bekrachtigd. Het vuur van jouw verlangens wordt aangewakkerd.

Je ontvangt tot slot een speciaal sieraad van mij. Ter herinnering aan jouw eigen heilig vuur én aan jouw zielsverlangen, waarmee jij vol vertrouwen je leven weer instapt.

Jij gaat naar huis met een magische ervaring en diepgaande inzichten. Niets zal meer hetzelfde zijn. Het is je zó gegund!

 

Wat je nog mag weten.

Ik werk volgens de principes van ‘Holding Space’. Dit betekent dat ik liefdevol de ruimte openhoud voor jouw groei. Ik loop naast je zonder oordelen, zonder je te willen veranderen of te proberen de uitkomst te beïnvloeden.

Ik bied je onvoorwaardelijke steun, zonder oordeel en controle. In deze ruimte zal jij ervaren dat je hart zich opent en ga jij vertrouwen op jouw eigen wijsheid en intuïtie.

Tussen het werken door is er genoeg ruimte voor ontspanning, een lach, een traan, voor elkaar en voor jezelf. Je verblijft in een  tijlvolle rietgedekte cottage aan de rand van Garderen, welke van alle gemakken is voorzien.

“Laat je verrassen door de stille kracht van onze edele viervoeters. In 3 dagen bereiken ze meer dan menig coach in een jaar.”

INFO &
AANMELDEN

 • Datum: 15 t/m 17 april 2020
 • Tijd: woensdag 10.00 – vrijdag 17.00 uur
 • Andere data: zie agenda
 • Groep : 4 tot 6 vrouwen
 • Locatie : Angelic Insights, Garderenseweg 261, Ermelo
 • Overnachtingen : Lindenhof in Garderen

Inclusief :

 • 3 sessies met de paarden
 • klankschaal- & stemvorksessie
 • avondceremonie
 • yoga
 • sharingsessie & rituelen
 • stiltewandeling
 • energetische reinigingen
 • bekrachtigingssieraard, journal, edelstenen
 • 2 overnachtingen
 • een gevarieerd en uitgebreid ontbijt
 • een goed gevulde koelkast in de vakantiewoning
 • elke dag een biologische lunch
 • 2 keer een avondmaaltijd (vegetarisch/ayurvedisch)
 • alle drankjes en tussendoortjes op de praktijk
 • een half jaar later een reüniemiddag

Prijs : € 999,-