1-Day Retreat met Paarden

voor mannen en vrouwen

Paarden spiegelen je Ziel

 

De 1-Day Retreat is voor jou als man of vrouw een prachtig cadeau aan jezelf. Een dag waarin je één op één aandacht krijgt en in een veilige setting onder professionele begeleiding jouw reis naar binnen begint. Alles waar je naar verlangt ben je al, het is puur een kwestie van opnieuw leren verbinden met je ziel en je verlangens. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk, er zit vaak ‘ruis’ op de lijn. De paarden helpen je zuiver te voelen. Zjj hebben geen agenda of oordeel en zullen jou alleen maar spiegelen. Na deze 1-Day Retreat met de paarden zul je weer voelen hoe het is om echt te leven en de levensenergie weer door je lijf te voelen stromen. Deelnemers ervaren vaak ‘clarity’ en weten weer wie ze zijn en wat dat betekend in hun dagelijks leven.

De Retreat Locatie

Tijdens de Retreats werken we op onze eigen prachtige locatie middenin de bosrijke natuur van de Veluwe. De paardensessies vinden plaats middenin de ‘Paddock Paradise’ leefomgeving. Wij vinden het belangrijk dat onze paarden in een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving leven, waarbij zij 24 uur per dag in ‘vrijheid’ buiten zijn. Naast de sessies buiten werken we tijdens sommige rituelen, meditaties en sharings binnen, in een speciaal daarvoor ingerichte sessieruimte. Je kunt jezelf daar ook even terugtrekken als je daar behoefte aan hebt.

De ruimte waarin we werken is van tevoren energetisch gereinigd met ‘Palo Santo’ en ‘clearing spray’ van Drops of Heaven en ik leg edelstenen neer. Zo is deze plek voor jou een veilige maar ook warme setting.

Bekrachtigen en loslaten door middel van rituelen

Naast de sessies met de paarden werken we tussendoor ook met verschillende rituelen waarin je bepaalde zaken in je leven kunt bekrachtigen of juist los kunt laten.

Zo doen we bijvoorbeeld een vergevingssessie, een krachtig ritueel waarbij je het oude verhaal gaat loslaten en weer vrede kunt voelen met je verleden. Dit zorgt voor een wezenlijke bevrijding en meer zelfliefde.

Een volle dag helemaal voor jou!

Deze 1-Day Retreat staat volledig in het teken van jou! Jij gaat hier de reis met jezelf beginnen. Je gaat je weer verbinden met je eigen ziel en voelen waar je werkelijk naar verlangt, waarbij je o.a. met de paarden leert om te luisteren naar je gevoel. Je zult ervaren hoe het voelt om weer echt te leven en hoe je jouw levensenergie weer kunt laten stromen.

Na aankomst op de locatie starten we in de sessieruimte met koffie en lekkers om elkaar nader te leren kennen. We nemen je intentie en verwachtingen van de dag door. Met een korte meditatie en oefeningen zorg ik dat je gaat landen en dat je het thuisfront en/of je werk echt kunt gaan loslaten. Zo voel je je volledig aanwezig en kun je je overgeven aan deze heerlijke dag voor jezelf.

Van hoofd naar hart

De 1-Day Retreat staat in het teken van ‘voelen’ in plaats van ‘denken’ en het weer contact maken met jezelf. Niet iedereen vindt het gemakkelijk om te kunnen voelen wat er van binnen allemaal speelt of wie ze nu echt van binnen zijn. Juist daarvoor zijn de sessies met de paarden en rituelen een prachtig hulpmiddel.

Daarnaast geef ik je tijdens deze dag zogenaamde ‘intentie-bekrachtigers’. Zo krijg je aan het begin je eigen journal waarin je tijdens de 1-Day Retreat zo nu en dan gevraagd wordt iets op te schrijven over je ervaringen, je gevoel of proces. Tevens draag je je eigen edelsteentje bij je, deze neem je later mee naar huis en helpt je te herinneren wat je tijdens deze dagen gevoeld en ervaren hebt.

Hoe deze dag verloopt is volledig afgestemd op dat wat nodig is voor jou. Zo kan het zijn dat we naast de sessie met de paarden bijvoorbeeld ook een schrijfoefening, ademsessie, diepgaande meditatie, healing of stiltewandeling doen.

Voor wie?

De 1-Day Retreat wordt meestal geboekt door mannen of vrouwen die al veel aan persoonlijke ontwikkeling hebben gedaan. Het verlangen is nu juist meer verdieping en bewustwording. Het denken even echt loslaten en puur gaan ervaren wat het is om te voelen. Meestal snap je wel wat er speelt maar kan je het nog niet voelen. De sessie met de paarden brengt je daarmee weer in contact.

Energetisch Reiniging & Ondersteuning

Voordat de 1-Day Retreat van start gaat, reinig ik energetisch alle ruimtes van nog aanwezigen energieën. Ook tijdens de dag maak ik gebruik van de auraspray’s (Drops of Heaven) en wierook om bijvoorbeeld meer creatieve energie of luchtigheid te creëren. Daarnaast om de energie te reinigingen als er veel gebeurd is. Dit voelt voor mij als een extra liefdevolle en energetische ondersteuning.

REVIEW

Zoveel warmte en liefde mogen voelen vandaag. Mijn verhaal zit al zolang verstopt in mij omdat ik gewoonweg niet durfde te delen. Wat fijn om zoveel veiligheid en geborgenheid te hebben ervaren. Van zowel de groep, de liefdevolle healing van Angelic als de onvoorwaardelijke liefde van de paarden. Wat een cadeau voor mezelf!

 

De unieke samenwerking tussen jou, mij en de paarden.

We gaan gezamenlijk de bak in, de paarden lopen vrij rond, jij en ik hebben van tevoren de intentie en jouw verlangen naar meer inzicht en bewustwording helder gekregen. Dit is het startpunt in de paardensessie. We werken niet met een vastomlijnd programma, we volgen puur onze intuïtie en de afstemming met de paarden.

Op een intuïtieve wijze brengen we samen het belangrijkste thema in, de paarden komen als dat nodig is, in beweging. Ze maken ons bewust van hun gedrag, lichaamstaal, bewegingen, geluid en plek in de bak. Op een gegeven moment is het heel duidelijk dat de paarden iets aangeven. De vertaling hiervan komt uit jou, ik help je met scherpe vragen en intuïtieve afstemming in dit proces naar jouw inzicht.

Door mij volledig af te stemmen op jou en jouw proces maak ik het voor jou mogelijk om het onbewuste deel naar de oppervlakte te laten komen. Niet omdat ik je dat vertel maar omdat ik je samen met de paarden jou dat zelf zal laten voelen. Je zult ondervinden dat er niets zweverigs aan is, maar juist heel concreet en duidelijk.

Wil je meer lezen over hoe zo’n paardensessie in zijn werk gaat? Lees dan hier de blog “de diepte ingaan hoeft niet zwaar te zijn”.

Afsluiting Van De Dag

Aan het eind van de dag zet je een krachtige intentie zodat we jouw proces mooi kunnen afsluiten. De manier waarop stem ik af op jou.

Alles wat je beleefd hebt ga je nu loslaten en alles wat je vanaf nu veranderd wilt zien integreer je in jezelf. Je weet weer hoe je de wereld in wilt stappen. Om dit te bekrachtigen ontvangen de vrouwen een speciaal sieraad en de mannen een krachtige edelsteen. Deze herinnert je elke dag aan jouw passie en creativiteit, aan jouw zielsverlangen en jouw ware zelf!

REVIEW

Gister een ‘1-Day Retreat met Paarden’ gehad bij Angelic. Wat een onbeschrijfelijk mooie ervaring. Angelic en haar paardenteam werken in een harmonie samen die je gelijk een gevoel van veiligheid en vertrouwen biedt. Als ik eraan terugdenk is dat met een lach en een traan van ontroering. Dit was het mooiste cadeau die ik mezelf heb kunnen geven. Het is iedereen aan te raden dit eens te ervaren en voelen. Dieper de connectie met jezelf aan te gaan, oude emoties/trauma’s los te laten en te zien wat je nog moet leren om nog steviger in je eigen kracht te staan!

 

Een maand later…

Hebben we samen een follow-up, dat kan via de mail of telefonisch. Dit moment staat in het teken van jouw groei maar wellicht heb je ook nog een aantal vragen over jouw proces.

INFO &
AANMELDEN

  • wanneer : datum op afspraak (ma-vr)
  • tijd: 10.00 – 16.00 uur
  • locatie : Angelic Insights, Garderenseweg 261, Ermelo

Inclusief :

  • 1 paarden sessies
  • sessies & rituelen
  • energetische reinigingen
  • Insights Card Deck & journal
  • een gevarieerd en uitgebreide lunch
  • alle drankjes en tussendoortjes op de praktijk
  • een maand later follow-up

Prijs :

€ 499,- | 1-Day Retreat | 1 persoon

€ 599,- | Family Retreat | 2 personen 

 

Retreat Centrum voor Zelfinzicht

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de Angelic Insights nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Insights

You have Successfully Subscribed!